WoT

WoT

Biski rekorda su Comet’u pastaciau Cha cha Cia su premiumu ir x2 uz pirma pergale, bet grynas xp kiekis uz musi 1632.

nice Šypsena

aš su BDR-G1 padariau beveik 2000exp, o dar tada kaip tik buvo už pirmą pergalę x5, tai gavau 10.000exp Apsvaigęs

as irgi sita valti nesenai papirkau, dar neturiu tureto ir top ginklo, nors pas anglus puskiu skirtumai tai nepastebimi…

aš tai link cromwelio einu. ir ten liksiu. toliau nebeeisiu

Mane del britu tanku tai neviltis apemus, kazkokie byzgiantys popieriniai sudukai su 100 dmg per suvi Ufff

nuo VIII tiero britai gan kieti yr. Pavadinimų aš jų neatsimenu, bet reikia pavargti kad pramušt tiek sunkiuosius, tiek medus.

Welcome back to scene!

siaip sunkioji linija tikrai britu nesiskuncia sarvu stoka, pvz juodaji princa is priekio is 8o tiero tankai turi problemu pramusti, o savo tiere tai sivis uztankuoji atsiputes. Va kas liecia greiti cia jau beda, o del zalos, tai daznai yra geriau saudyt dazniau ir po maziau, nes kai palosi su td kurios saudo kas 17s ir issoves padarai 0 zalos ar tik trakus numeti, tada tai tikrai nori plaukus nusirauti…

Beje, kas dės penktadienį foto, siūlau antraštėj ir pirmam foto parašyt apie geriausio žaidimo balsavimo temą Mirkt Nes vis kasmet mažėja balsuojančių, gal taip labiau dėmesį patrauks, ypač po penktadienine foto Cha chaWilmi, papildžiau savo balsavimo biuletenį Mirkt