WoT
Nei vieno kilo uztat dmg tai pridariau Biski erzina kai priesa davarai iki keliu % ir tau ji kazkas is po noses nuknisa
doubled, tai ne kazka, as kartais su t-34-85 be jokiu doubled, tik su premium virs 1600exp suprenku, ypac kai kokius IS’us is galo paspardau
Na kaip man tai gerai, nes pastoviai 900 buna, 1k riba labai retai perkopiu
na as irgi 1k labai retai
jai cia su premium nieko ipatingo jai ne tai norm as vakar su premium su is7 73 000kr ir x2 3400ex pavariau
Su t-34/43 irgi taip pavarydavai?
Jus man paaiskinkit kaip man reikia surinkt exp ant kito tanko jei as budamas su Pzkpfw 38 nA su 5cm patranka pastoviai gaunu komandas kur priesininkai buna tokie kaip sitam screene arba dar galingesni ir neymanoma pramusti sarvu isvis kiek saudau nedarau jokio dmg ???
aš irgi pradžiai su tuo tanku nervuodavaus. kol nepastačiau jam susspension ir variklio ir nesupratau to tanko vietos žaidime. tu esi lengvasis tankas. tavo užduotis yra švieti ir naikinti artilerijas, O NE BANDYT ŠAUDYT HEAVIUS AR MEDIUMUS!
tiesa. kažkada butent su pz 38nA, nuvažiavau į priešu bazę ir vienas nudėjau 2 artilerijas. 5 ir 6 tiero. o tokie dalykai lb dažnai keičia mušio baigtį
light tanku gyvenimas trumpas, bet vaisiai saldus
na dekui uz info reiks bandyt tokia taktika kol pasieksiu savo norima tiger porsche, beje ka manot apie Tiger porsche?
Nekenčių jų (Porsche) Šiaip tai turiu originalų Tigrą ir man jis atrodo gražesnis. Bet jei su savo Tigru sutinku Poršą, tai sunku, nes priekyje šarvai dvigubai didesni ir bokštas priekyje irgi storesnis. Net su Ferdinandu turiu problemų su pramušimu Poršų kažkodėl… Gal taip sekasi. Bet gi Liowus iš priekio į bokštą pramušu 50/50, o čia kažkoks P…
artilerijos nudejimas labai smarkiai pakeicia tolimesne musio eiga. Todel pries musi pasiziuriu, kiek yra pas mus artilerijos ir kiek pas priesus yra scoutu(t-50, t-50-1, leopardai, tas pats pzdukas 38nA) ir parasau i chata, kad kas nors is mediumu 1-2minutes pasaugotu artilerija. Jei yra galimybe, pats paziuriu. Artilerijos labiausiai bijo sunkieji, tarp ju ir as bunu, kai zaidziu su TigerII. Geriausias zaidimo variantas buna, kai artilerijos vaisai nera, tai tada ijungi px rezima, ir gali per lygias vietas nesisaugodomas vaziuoti zodziu: no arty, no problems