Worms reloaded
Atnaujinta versija neseniai išėjo, žaidžiu jau kokias 3h
Yra kokių naujovių ar pan?
Ištikro nelabai, aplinkos naujos pagrinde, efektų naujų dadėta ir gal keli ginklai.
Už Armageddon geriau turbūt nebus… Visai neseniai buvau įsirašęs, tai žmonių online pilna.
jo ir as sita turiu bandysiu kaip tik
Šiaip kažkaip keistai čia padarė, naujovių praktiškai nulis, keli nauji grafikos efektai, bet visa kita po senovei, tik lagas prisidėjo Tikėjausi, kad grafika bus pilnai perkurta ir aukštesnio lygio, bet ji beveik nepasikeitė. Tikėjausi bent jau šito žaidimo gamespot.com/pc/puzzle/tokitori/index.html lygio grafikos
Nu nežinau su grafika man čia viskas labai gražu. Tik galėjo dadėt ko nors naujo, pvz. daigtų kokių kuriuos fizika veiktų, galėtų užkrist, griūt kaip nors.
tie rudi sliekai tai kaip spiros
Bet bent gerai, kad kūrėjau suprato, kad 3D yra mėšlas… Šiandien pagaliau pabandžiau Kane & Lynch 2: Dog Days…
O taip, atsimenu tuos Worms armageddon laikus , nostalgija…, kai dar demo turejau, atlekdavo kaimynai pas mane pazaist, oj pliekdavom, grezdavom, degindavom, sprogdindavom, leisdavom avis, super prisiminimai , beje, sitas zaidimas labai puikus yra zaisti su seima ar draugais prie vieno kompo, super
Tik gaila kad mazai misiju ir panasiai per viena vakara imanoma viska pereiti
Nostalgija ir mane aplankė žiauri. Nekantrauju kada kompą iš garantinio parsivešiu - pirmas žaidimas bus ne kokie crysis (kad pamatyčiau pagaliau kaip atrodo šiuolaikinė grafika ) ar mafia, o wormsai!
o man kazkaip worms world party geresnis o ne armageddon :>
Cia zaidimas skirtas zaisti tinkle arba su draugais Nes tos misijos tai tik treniruotes pries zaidima
Pas mane kazkas blogai, kai psaudziu rodykles i kaire ar desine sliekas pajuda tik truputi, o ne istisai juda. Ka daryt?
vedaras> wwp nesimodina, taigi žaidi ant minimalios rezoliucijos. Aš ir žaidžiau tik wwp, kol sužinojau, kad Armageddon praktiškai tas pats, tik pamodinęs gali pasileisti fullhd. O Reloaded man dar nelabai prilipo… vis dar mėginu apsiprast