World of Tanks
World of Tanks (MMO). Dabar vyksta uždaras beta testas. Čia mano “galiūnas” Vienas iš paprastesnių vidutinių tankų. Daugiau apie žaidimą galima paskaityt mano temoj [biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/739984.201-=(14581628 19](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/739984.201-=(1458162819) Į pabaigą ten įspūdžiai iš beta testo. Taip pat oficialus puslapis (deja, kol kas ir jis ir žaidimas tik rusiškai, bet planuojama ir užsieny paleist) game.worldoftanks.ru/Galima dar bandyt patekt į uždarą beta testą: game.worldoftanks.ru/registration/cbt/ Nors greit jau turėtų prasidėti atviras. Dar keli mano skrinai iš kovos su šiuo tanku (pradėjau neblogai, ten kur oranžiniu parašyta, tai aš nušoviau vieną, bet galiausiai kaip dažniausiai ir būna pasibaigė, mano tankas rūksta dūmais ):ipix.lt/images/11016160.jpgipix.lt/images/11438501.jpgipix.lt/images/54222836.jpgipix.lt/images/77743327.jpg
Tas Sturmpanzer Bison kietai atrodo .
Bison’as tai pats paprasčiausias artilerinis vienetas (iš Sovietų pusės SU-18 berods). Čia paprastas pabūklas (net ant ratų, už skydo nesimato), įvarytas ant platformos su vikšrais Gerai smėlio dėžėj su tokiu šaudyt, dažnai 3-5 killus turiu per kovą arba daug ką apgadinu. Jei kas arti prieina, tai galima bandyt ir tiesiai šaudyt O paprastai su artilerija paspaudi Shift ir persijungi į režimą, kai matai lauką iš paukščio skrydžio ir metai priešui fugasus ant galvų
Štai Bison’as iš galo ipix.lt/images/48367356.jpgo čia vokiškas tankų medis, kuris pas mane labiausiai išplėtotas ipix.lt/images/17827936.jpgvėliau planuojami ir kitų šalių tankai, netgi japonų
Liuks oi kaip noriu isbandyt
O čia vienas gražesnių ir įdomesnių map’ų - Himmelsdorf. Ten kur namai toliau ir pilkesni, tai čia tik fonas jau Visi žemėlapiai gana nedideli, kad neužtrūktų ilgai, kol vienas kitą aptiksi ir kad labai nestabdytų žaidimas (tinklas t.y.).ipix.lt/images/90499084.jpgipix.lt/images/50572731.jpgipix.lt/images/13040365.jpg
Nice Reiks butinai ismegint.
grafika atrodo paprasta. uztektu fx55?
Pagal : game.worldoftanks.ru/faqMinimalūs reikalavimai: CPU: 2 GHz RAM: 1 GB Video: GeForce 6800GT (128 MB) / ATI analogas HDD: 2GB Interneto greitis: 128 Kbps Vidutiniai reikalavimai: CPU: 3 GHz RAM: 2 GB Video: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analogas HDD: 2GB Interneto greitis: 128 Kbps Maksimalūs reikalavimai: CPU: 2 Core 3 GHz RAM: 2 GB Video: GeForce 9800 (512 MB) / ATI analogas HDD: 2GB Interneto greitis: 1024 Kbps arba daugiau (pakrovimams) P.S. aš irgi bandysiu i closed beta papult
Ne tokia jau paprasta fx manau nepatrauks, ar labai sunkiai. Ten nėra daug grafikos nustatymų. Tik Low-Med-High ir AA. Na ir rezoliucija aišku. Pas mane ant Med, 1440x900 ir be AA fps laikosi 30-40, gal kartais mažiau. 9800GT. Šian sukaupiau exp IV Panzeriui Šiaip labai panašus į šitą, tik biškį didesnis, sunkesnis, pabūklą galingesnį galima bus įstatyt.
Čia galim pažiūrėt kaip žaidžia profesionalai Beta testerių čempionato finalinės kovos worldoftanks.ru/blog/?p=513
jei butu is pirmo asmens isvys butu fantastika
Jagphanter galima paimti? Sitos turetu buti su gerais pabuklais Dar geriau aisku KingTiger Tik idomu ar toki cia yra?