Workgroup\'as domain\'e ant windows XP

Workgroup’as domain’e ant windows XP

Turiu tokia problemele. Yra tinkle domenas, bet noriu sitam domene suskurti dar vidini workgroupa.(Ta prasme, kad prisijungtu i tinklo domene ir tuo paciu i atskira workgroupa)Ar imanoma sukurti domaine worgroupa. Ant win98 zinau kaip tai padaryti ir kad galima. Nurodai domena, ir po to dar worgroupa, o kaip ant XP windozes? Dekingas uz bet kokia rimta info.

kartais ne prperties ant my computer ir veliau computer name ?

Win98 (win95 ir WinMe) nėra domeno nariai. Jie tik jungiasi į domeną, useris mato domeno resursus, bet kompiuteris neturi domene account’o, tad pats gali priklausyti bet kokiam workgroupui.
WinNt, Win2k ir WinXP gali priklausyti workgruopui, o domeną pasiekti kiekvieną kartą useriui suvedinėjant passwordą. Tada kompiuteris netampą domeno nariu. Bet, jei kompiuteris registruotas domene ir YRA DOMENO NARYS, jokiam workgruopui priklausyti nebegalės.

Taip ir maniau, kad negalima domene worgroupo suskurti Cha cha. bet tuomet turiu viena problemele, o tai kaip man tuos kompus neismetus is domeno sujungti i koki tai vidini potinkli?be to, jei ismeti is domeno, tai kaip su svecio teisem worgroupe. Sukuriau workgroup’a, ir dabar tokia problemele, kad jei nori ilisti i kita kompa, tai praso Guest paswordo. PVZ
username: kompovardas\Guest
pasword :…
Problema, ta kad workgroupe sitas kompas nors mato ir kitus kompus, bet useri kuriant mato tik savo kompa, o kitu workgroup’o kompu useriu ne.Kaip siuo atveju?