WNWO
Gal kas jau pats žaidė, kokie vertinimai? Nes apžvalgų vertinimai yra labai įvairūs: nuo 6 iki 9.5… Žaidimo vietos HDD reikalavimas jau kita tema…
ir? tai gal iš karto trink
Man tikrai patinka Po Return to castle wolfenstein tikrai nieko geresnio nebebuvo. O sita dalis tikrai perliukas. Pats zaidimas daug labiau ispildytas. Blazkowizc nebera tik medinis charakteris, parodoma ir daugiau is jo emociniu busenu. Pernelyg neuzsizaista su Sci-fi, net galima sakyt kad viso to saikingai. Soundtrack vis noris dar perklausyt. Misijos pernelyg neuztemptos, nespeja nusibost. Grafika liuks. Smagu skaityt laikrasciu iskarpas, kuriose pateikiama alternatyvi istorija. Is savo asmenines puses sakyciau, kad tikrai ne 6,5 balu, o visi 9,5 p.s. jei nepraziopsosi, rasi siek tiek seno gero Wolfenstein 3D Del soundtrack, nezinau kaip kitiems, bet mane tokio stiliaus muzika zaidimuose visada veze youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=agB dkmz4nGA# t=2743Kazkuo primena Mass Effect ar Deus Ex
Ipusejau as ji losti, del vietos tai neisivaizduoju kas ten tiek uzima, turbot mapai, nes zemelapiai sakyciau primena sena gera Wolfenstein, yra slapti kambariai, gali keliais keliais prieiti prie tikslo…na aisku, kad naciai antrame pasauliniame turi robotus sunis ir transformerius, cia biski perdeta, bet c’mon, juk tai ir yra Wolfenstein, gerai kad bent zombie per daug neprikrove…ginklai smagus, gali varyti aka akimbo, su dviem arba su vienu…yra stealth galimybe, storyline po kolkas idomus, gal biski neaiskus mapas, kol nepamatai jame klaustuku ir sauktuku, bet tikrai geriau negu koks CoD ar BF shooteris…grafika, na ji tikrai neuzima 43GB, primena man asmeniskai Bioshocko grafika, bet tai yra gerai, nes nereikia galingo kompo, norint palosti ant aukstu nustatymu, as viska sumetes ant high ultra, gaunu 50+fps, ant 1080p yra toks man patinkantis grafikos lengvumas, ir fonai ne piestiniai…tureciau siandien arba rytoj uzbaigti, bet po kolkas 9/10
Va norėjau tokių paprastų komentarų ir vertinumų, viskas aišku.
Ogrish, jo apzvalga atspindi mano poziuri. tad nesiputok, ir ramiai
Pats šūdas nėra kaip po toks objektas kaip šedevras. Kaip ir dažai ar aliejai, kreida, molis ar panašiai. Jie tik yra pagalba/pagalbinės yra kuriami meno kūriniai/menas. Pvz pats šūdas neturi išliekamosios meninės vertės, bet jei nutapytum, kad ir pavaikslą ar iš jo suformuotum kokį materialų kūrinį, pvz pilį tai būtų tikrai 100% menas. Ir tikri meno žinovai man pritars. Pvz gali padaryti meninią instaliaciją, pvz prišikti į lėkštę ir ją iškomponuoti daržovėmis, papuošimais ir t.t ir tai bus tavo toks išsireiškimas priklausomai nuo fantazijos. Pamenu kaip prieš gerą dešimtmetį kažkur vyko gera paroda. Buvo ji iš trijų dalių. Pirmojoje buvo sudėtas panaudotas tualetinis popierius, antrajame raudonom lemputėm apšviestas akvariumas kuriame plūduriavo pūvanti mėsa ir ta dalis buvo pavadinta kristaus virtimas ar reinkarnacija (na žodžiu skambus pavadinimas), o trečios dalies nepamenu. Man rodos arba surinkti moterų panaudoti higieniniai paketai arba šūdas “sloikuose”… Vat dabar nepamenu nors užmušk… Kažkoks studentas visą tai buvo sukūręs.
Super, man labai patinka zaidziu ir kaifuoju senas geras snukiadauzis ir gerai realizuotas OST superinis. kai zaidi ant hard, tai ir bosu kovos tokios itemptos… Duodu 9/10
Aš irgi duodu drąsiai 9. Toks senas geras FPS, aišku yra šiuolaikinio popso, kaip kad parodya ką paspausti, ką atidaryti. Bet nepalyginsi su COD ar BF kakučiais…
man taip pat visai patiko Gavau kompa tvarkyt, ten buvo irasytas, pratestavimui galvoju pabandysiu, tai uzsikabliavau be testuodamas senokai tiek ilgai single player zaidimo nelosiau