Witcher 3

Witcher 3

Pagaliau fools gold questas atsibugino, reiks užbaigt Cha cha Dabar su nauja VGA taip gera i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/591/928/94f.png Cha cha

Jau pirkai papildymus?

Ne, per kalėdas pirksiu Cha chaDar norėjau divinity užbaigt iki to laiko, bet jau nusibodo, per daug linijinis ir užknisants bei lėtas Blogai

Nu uztat sitas nebus nuobodus, patikek Cha cha verta kaledine dovana Šypsena

Pagaliau uzbaigiau ir as Witcher su abiems papildymais Girtas Gerai Gerai Gerai Ka dabar daryt su savo gyvenimu nebezinau Nežinau Juokiasi

Aj blemba dar treasure hunt belekiek likę, bus dar žaidimo kokiai 10 valandų Juokiasi

Meskinas, pas mane lygiai tas pas jausmas, pabaigus zaidima bbz, kazkaip idomiai jautiesi Cha cha nebuvo man ne karto dar taip nei po vieno zaidimo Cha cha uztai losiu NG+ db…bet ir tas jau ipusetas deja… Kushliau, jeigu tie treasure hunt pilki jau, tai ten nedaug laiko uzims, as pirma karta juos beveik visus ant galo pasilikes buvau, tai berods per 4 valandas apejau viska…bet kokiu atveju, belekiek aukso reikia kad issicraftinti visas grandmaster aprangas, man viena vilko apranga kainavo belekiek, ir jai net nereikia praejusiu versiju, nes eina su DLC, o jeigu koki Feline set’a imti tai dar reikia gi sucraftinti zemesnes versijas, kad tureti grandmaster, tai cia isvis kosmosas Cha cha jau nekalbant apie tai kad dar bus belekiek islaidu, abiejuose dlc, kurios near tiesiogiai susijusios su apranga Mirkt

Man B&W tik keli klaustukai ir belike. Kazkaip automatiskai jie atsidarineji renkant visus armor setus ir darant tas riterio uzduotis. Galvojau kad po Mass effect jau nebebus tokio emocinio prisirisimo prie zaidimo, bet nu naciort Nežinau kazkaip Witcher 2 tokio ispudzio nebuvo palikes. O kai dar knygas visas perskaites tai visai. Greiciaiu CDPR kazka kita gamintu.

Jo jo, man lygiai tas pats, as db youtubeje ziuriu visus imanomas variantus ivairiu pasirinkimu, jau nekalbant apie tributes atskiriems veikejams, kaip pvz Yen Girtas as net knygu neskaites, nors dabar jau isirasiau tai I savo to do list’a, tik turbut teks angliskai skaityti, gaila kad keli vertimai ten megejiski bus…o lietuvisku yra ju, visos isverstos? As irgi lyginau su ME, bet kazkaip taip nebuvo, kai baigesi zaidimas, o cia tie visi in game epizodai, liudnos scenos ir pan, kazkas nerealaus Apakęs

Reikia steigti psichologinės pagalbos grupę perėjusiems W3 Juokiasi

Juokas juokais, bet wtf Cha cha jau nekalbant apie tai kad nesinori nieko kito geiminti, nes zinau kad nebus toks geras, kaip sitas Užsispyręs bandysiu perejes sita imti Rise of the Tomb Raider, zesim, gal pramus ŠypsenaKushliau, imk greiciau tuos papildymus, negi taip ramiai gali sedeti su tokia pabaiga Withcerio, kokia matei main game? Cha cha

Nu aš kol ligoninėj buvau ~300 žaidimų nusipirkau/laimėjau/padovanojo, nu ten kokie ~230 šlamštas, kuris net nebus įjungtas, bet kiti įsigyti, kad žaist, tai aš kol nebaigiu ką pradėjau nemėgstu kitų pradėt Cha cha Tai dabar pora užbaigiu ir turėtų kaip tik kalėdai būt. Nu tada aišku seniau pirkti vėl liks stovėt ir laukt savo eilės Cha cha

Tai tu Witcheri seniai pradejai, tai kaip dabar paliksi nebaigta tiek laiko Cha cha

Keistas klausimas. Aišku yra išverstos. Kam skaityt kažkokių jankių kalba? raganius.wikia.com/wiki/Raganiaus_ciklas

Na jus idomus. Visos buvo rusiskai jau 15 metu atgal. Audru sezonas irgi jau kaip metai yra.

Rusiškai Juokiasi

Rusiskai…na gal tiek to, nera jokio noro prisiminti rusu kalba Cha cha ok kad yra isverstos, bus proga lietuviskai paskaityti Šypsena pasirodo ir filmas yra, bet pazejau istrauka, tai speju geriau nezet jo Cha cha reikes laukti 2017 jeigu isleis kazka normalaus…

Ir serialas yra. Nu bet ten irgi tokio lygio, kad geriau nežiūrėt Juokiasi

Taip. Tiek filmas, tiek serialas apie Raganių nelabai Nekaltas… O va knygas perskaityti reikėtų Taip.