Windows XP uptime

Windows XP uptime

Viena iš OS, kurias aš naudoju, yra Micro$oft Windows XP Pro. Vieną gražią dieną komandinėje eilutėje parašiau systeminfo ir tarp gausybės informacijos radau: System Up Time: 9 Days, 11 Hours, 20 Minutes, 45 Seconds.
Savo PC uptime’ą žinau, o koks jūsų girdėtas arba žinomas didžiausias uptime’as šiai operacijų sistemai? Beje, koks jūsų kompiuterio uptime’as?

Izmaelis

Apie win2k:
Didziausias imanomas uptime yra apie 40 dienu (tiksliai nepamenu skaiciu), nes laikas nuo ijungimo yra matuojamas milisikundemis ir saugojamas dword (4 baitai) kintamajame (API funkcija GetTickCount).

Kazkur po 40 dienu nebeuztenka tu keturiu baitu milisekundziu kiekiui uzsaugoti, todel laikas "persivercia" (kaip kilometrazo skaitliukas automobilyje). Ar winxp viskas taip vyksta - nezinau.

Mano didziausias uptime - apie 15 valandu, nes visada isjungiu kompiuteri kai jo nenaudoju Mirkt

man ant XP apie savaite… netyche uzhmirshau kompa ishjungt ir nuvariau prie ezheru NekaltasCha cha

Ammm… mano uptime buvo su w2k atrodo penkios dienos, bet chia tada buvo kai ash ishvazhiavau porai dienu nuo kompo i Utena, grizhes radau viska kaip palikta, tik jis buvo prisiurbes daaaug info Cha cha O shiaip daugiau penkiu dienu niekada neishlaikau, tai instalini koki softa ir jam reboota daryti reikia tai draugo hdd pasijungi tai dar koki sh mali ir niekada ilgai nebuna uptime, tai linuxa pasileidi… Nekaltas