Windows Longhorn/Blackcomb/.NET Enterprise Server

Windows Longhorn/Blackcomb/.NET Enterprise Server

Sveiki,

gal kas turi/zino kur rasti Windows Longhorn, Blackcomb arba .NET Enterprise Server? Ir gal kas turi kokios nors konkretesnes informacijos apie longhorn/blackcomb?

Aciu,

Skubi gyventi ??,o jei vis del to skubi Šypsena http://www.windowsxp.nu

Prieš mėnesį iš kažkur parsisiunčiau kažkokį filmuką, kur gerb Dėdė iš MS pasakojo ir rodė ištraukas iš Windows Longhorn. Kadangi buvo labai prasta kokybė, nieko konkrečiai įžiūrėti nepavyko. Netgi Longhorn screenshot’'ą kažkur mažiau, tiesa, buvo fotkintas ekranas su fotiku, todėl kokybė irgi ne iš geriausių.

O apie Windows .NET Enterprise server netgi mačiau aprašyma su reliais screenshot’'ais ir pan. Žodžiu .net tikrai egzistuoja. Longhorn gal koleikas tik MS kompuose ir keliuose Rusijos warezuose yra. Blackcomb dar lieka nežinoma.

Nors MS užsiminė, kad Longhorn bus maždaug XP Second Edition, bet iš to filmuko buvo matyt, kad tai tikrai ne SE, nes jokio start mygtuko ar taskbar ten nebuvo. Kairėje StartPane juosta su užduočių mygtukais, t.y. My Calendar, My Homework. Viskas iš esmės saugoma nutolusiuose serveriuose, o diske laikoma tik sisteminė ir būtinoji informacija. Vienam kataloge gali būti duomenys ir iš kelių tinklo vietų, ir iš vietinio disko. Gal tai buvo Windows XXX? Bet matėsi fone vingiuotas kelias, arba Longhorn slėnis.

Kažkur mačiau nuorodą su Windows .NET Enterprise Server iso. Bet, deje, ji neveikė…
Gal kas gali pasiūlyti?

Eini i irc.betasonline.com:6667

#betas-servers
#betas-xdcc

WOW…