White & Black

White & Black

trūksta kokybės, fokuso Nekaltasplius viršugalvyje yra matyti linija - kambario lubos su siena susieina turbūt Cha cha Nekaltas

nu blem nematau jokio bruksnio Nekaltas gal pas tave ant moniko bruksnys? Cha chaanyway zinau, kad si nuotrauka greiciausiai susilaux neigiamu vertinimu, na bet norejau idet, paziuret ka sakysit Mirkt

manyčiau,kad veidas labai nušviesintas,jei kompiuteriu koreguota.Ir ryškumo zoną reikėtų sumažint,tada turėtų sudegti antras planas. O šiaip tai akys labai blausios. Nors ne man kritikuot,tad just my opinion.

tai nieko nesivarzyk, sakyk kaip atrodo. o as isklausiusi Jusu visu opinion zinosiu kas ir kaip Liežuvis

na tas sujungimas, apie kurį šnekėjo Agnė, tikrai yra, bet man jis neesmė. Šiaip labai apsiblausus nuotrauka. Lūpos bais bliednos. Kažkokio kontrastingumo norisi.

kita karta turesiu tai omny Mirkt

Perteikta ne itin patraukli Žmogaus nuotaika… Kita vertus, tebūnie tai apeliacija į natūralumą MirktO vat tas LT tolumoje tai visai United Cha cha

juk zmones visokie buna. ir net liudesys kartais buna grazus [nekalbu apie sia foto] bet siaip aij ka as zinau…

Jei darai sesija, “pakankink” ilgiau savo modelį, nesivaržyk bandymais netik apšvietimo, bet ir įvairesnių fotografavimo režimų. Daugiau varijantų bus tau pačiai labai informatyvu.

pas mane darbo kompas taip rodė Cha chašiaip pažiūrėjau ant kito - tai visa gvardija ten fone už merginos bereikalinga - maišo tik Nekaltas bent jau man visai nesižiūri… fokusas akysna tūrėjo būt Cha cha - vėlgi tik mano manymu Flirtas Cha cha

solitary - na tas ‘modelis’ tai as… o paciai save fotkint truputi sunku Cha cha

awlways agne - tiesa sakai, apskritai cia viskam truxta fokuso Laimingas

Pati save-tai šaunu, gali dar daugiau “pakankinti”, tik neužmiršk ir pasiskatinti už gerą pozavimą. Šypsena

pasiskatinti??? ta prasme Laimingas