War Of Angels
Zaidimas gan naujas isleido atrodo 2010 lapkriti, publikos gan mazoka bet uztai nemokamas. kas mane nustebino, tai ko nemaciau kituose mmorpg kad yra priesai ore ir vandeni. lvl 30 duoda sparnus tai gali skraidyt nemokamai (iki tol reikia jet packus naudot). o siaip nieko ypatingo, tik dar vienas blynas mmorpg keptuveje. gal yra losianciu si “sedejimo” zaidima?
wow!! vien del to, kad mobu ir ore, ir vandenyje verta si zaidima zaisti… sedejimo zaidima o kur dar skraidymas NEMOKAMAS
A koks skirtumas, jis nemokamai skraido, o tu turbut kazkada mokejai
taikliai pasakyta, taikliai
sarkazmas nei laiku nei vietoj + zemiausio lygio…
L2 primena tokios tuscios olos
ne zemiausio, ne zemiausio… o ir sarkazmo beveik nera, nebent del mobu vandenyje
nematau prasmes gincitys, tiesiog padariau mini first impression zaidimo, ir gal pritraukt siek tiek lietuviskos liaudies. anything else - whatever makes you happy
Manęs niekas nepriverstų žaisti mmorpg.
Sveikas legato )… Wannabe cia.Is kal’o ;]
sveikas sveikas Wannabe , vis dar pamenu nes kiek metu praleista grindinant ta kal kai pagalvoji, vis dar pamenu tave, powilaz, kelmas47, metalman. kai pagalvoji dabar kiek laiko issvaistyta buvo, bet apturejom ir gera laika belosdami ta kal
Gera laika gali paleisti, isijunges CSS. Prisijungti prie gero Lietuvisko servo ir su chebra ten suorganizuoji kokiu 5-6 gerus rush’us
Gera laika gali praleisti ir isijunges MMORPG, su clanu ~50zmoniu suorganizuoti kara pries kita clana ar siaip ganginti Juokingi palyginimai.
O ar man atrodo, ar maciau kazkada laaabai labai senai Legato bfd(bet tam senam, su VIP’ais, Vendeta, lenkais) ar kur ten? Iliuminatyje gal, ne? Ar jau vaidenas man?
Ore galima ir Aion’e pasimušt…