W
nū jeigu čia stilius tai nū niaaa
man tie batai kaip vambyrui kryzius-akys isdege
omg
visoks stilius yra stilius , nebutinai visos turi but snobiskom menininkem ir pan. kas levai tai tatuiruote bateliai ir grazesni galetu but, treningai visai ± , figurike priziureta
yra stilius ir yra KIČAS. sutinku, kad nebūtinai visos turi būt snobiškos menininkės, bet stilius su trumpalaike mada mažai ką turi bendro, nors, prisipažinsiu, pastaroji mane irgi veža.
treningai mažoki
o man batai kieti
matai kadangi stilius nepamatuojamas, tai vadint kazka kicu nera prasmes, tai teparodo tavo arogancija ir savo nuomones iskelima virs kitu, net jei ir butum baigus 5 dizaino univerus tai nieko nereiskia, nes tai panasiai “konkretus” mokslas kaip ir astrologija/burtai O mada isvis kvailas dalykas, nebent ziurint is verslininko poziciju, kuris zvengdamas skaiciuoja kruvas litu, kuriuos vistos isleidzia, kad nuo to mados neatsiliktu cia tik moters logikai suvokt kaip gali tai kas siandien madinga nusvert tai kas tiesiog grazu
cia vietoj vakarines sukneles vakariniai teningai?
ji is veido i Mineda nesa…
HraughR, ai nu, neturiu aš 5 aukštųjų, bet kičo egzistavimo nenuneigsi
hraughr, tikrai netiesa sneki. kico tikrai nenuneigsi (dizainas, mada ir menas supa mane visa gyvenima ir praleidau nemazai mokydamasi apie tai, tad mano kompetencija geriau neabejok per daug). taipogi, astrologija yra gana tikslus mokslas. zvaigzdes juda tiksliai kaip matematiniai veiksmai (dar vienas labai nevykes tavo pavyzdys) ir is ju vedamos isvados.
kad vakariniai bateliai derinami su sportine apranga tai čia jau nežinau kaip pavadint na gerai, vakarine sportine apranga…
enjoythesilence kicas gali egzistuot tik is mados poziurio tasko, is stiliaus poziurio tasko - ne, o kadangi mada as telaikau kalimo irankiu pasinaudojant visteliu smegenu bukumu tai kico (ne)egzistavimas tera realetyvaus poziurio rezultatas Giedre heh aha tikrai tikslus mokslas, mazdaug siande saturnas kerta zuikio zvaigzdyna tai veziam bus prasta nuotaika , tikslus bet visiskai izgalvotas ir su realybe prasilenkiantis tamsta maiso astrologija su astronomija jei ka, taigi pries sakant kad mano sulyginimai nevyke reiktu pasitikrint savo zinias apie pasauly taliban pritariu, del bateliu, butu sporbaciai butu viskas
*skylė* astrologija ir yra zvaigdziu ir planetu judejimas ir issidestymas ir labai tikslus mokslas tad nepezek cia apie moksla kurio matyt nesi net regejes
maciau maciau kazkada laida su Palmyra kaip jin ten pasakojo apie zvaigziu judejimus ir itakas musu gyvenimui va tai ir yra Astrologija. Ir tai yra “mokslas” kai Astronomija yra mokslas