Vyrų striptizas- mylimajai!
wow! butu super! tikrai tai zymiai idomiau nei vakara praleisti kavinnej ar klube u lia liaaa kaip ciki butu striptizas
tik kad nesoka
As tai vienam gimtadieniui buvau pasirases,…
Nepatinka
Na priklauso nuo to ar moka šokti. Jei visai blogi reikalai su kūno judesiais ir šokdamas atrodo kaip neperlenkiama lazda, tai jau geriau ką nors pasamdytų
e&m rašė:
maciau ir tai velniskai gundo.mane taip suviliojo kad po to ir ivyko pirmas kartas.geras dalykas…uuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiii.
Nejaugi, nelabai tikėtina,kad tu taip ėmei ir iškart atsidavei. Na jai tave taip gundo, tai gal ir kiekvienam kuris tau susoks triptizą pasiseks tavę nusitemt į lovą. Žinoma tai bus jau nebe pirmas kartas.
tampliere rašė:
Tai man vienas klausimas dabar iskilo: kaip priversti vaikina susokti? Vat jei jam pasiulyciau - mielu nori priimtu Drovus tie vaikinai…
Galiu pasidalint patirtim, kaip mes vienas kita "privertem" Losem saskem, kas pralos, tas ir soks
Paneles vilniui betmene soka ir trakose turiste jai labai jau to norite
Labai patinka, kai soka normaliai, kai per daug nenusitampo… hehe
pritariu nes realiai vyrai strypa soka prastai + per daug vienodai… sakau, nes daug sokanciu maciau LT ir ne tik nebent idomu paziuret i patreniruota kuna bet ir sporto salej visokiu tokiu prisirenka
Nuuu man dar niekad berniukas nesoko striptizo
Nieko, kai susirasiu kada vyrioka,ziuresim kaip bus su tuo sokiu
Bet uztat per vienos padruskes mergvakari soko striptiza nepaprastas erelis. Mmmmdas. Sakem: busimoji nuotaka bus su uzristom akim! O jis, mane sumaise su nuotaka
Tai po to pasikviete mane nuosaliau ir pradejo labai parintis. Mazdaug nepamate katra su uzristom akim. Todel ir pasirinko mane kaip jau pazystama veida
120% uz !