Vyrų striptizas- mylimajai!

Vyrų striptizas- mylimajai!

wow! butu super! Šypsena tikrai tai zymiai idomiau nei vakara praleisti kavinnej ar klube Šypsena u lia liaaa kaip ciki butu striptizas Šypsena

tik kad nesokaLiūdna

As tai vienam gimtadieniui buvau pasirases,…Kietas

Nepatinka Kietas

Na priklauso nuo to ar moka šokti. Jei visai blogi reikalai su kūno judesiais ir šokdamas atrodo kaip neperlenkiama lazda, tai jau geriau ką nors pasamdytų Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena

e&m rašė:

maciau ir tai velniskai gundo.mane taip suviliojo kad po to ir ivyko pirmas kartas.geras dalykas…uuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiii.

ŠypsenaNejaugi, nelabai tikėtina,kad tu taip ėmei ir iškart atsidavei.Mirkt Na jai tave taip gundo, tai gal ir kiekvienam Vyrai kuris tau susoks triptizą pasiseks tavę nusitemt į lovą. Žinoma tai bus jau nebe pirmas kartas.Aš nekaltasKietas

tampliere rašė:

Tai man vienas klausimas dabar iskilo: kaip priversti vaikina susokti? Vat jei jam pasiulyciau - mielu nori priimtuŠypsena Drovus tie vaikinai…Šypsena

Galiu pasidalint patirtim, kaip mes vienas kita "privertem" Šypsena Losem saskem, kas pralos, tas ir soks Šypsena

Paneles vilniui betmene soka ir trakose turiste jai labai jau to norite

Labai patinka, kai soka normaliai, kai per daug nenusitampo… heheCha cha

pritariu Juokiasi nes realiai vyrai strypa soka prastai Šypsena + per daug vienodai… sakau, nes daug sokanciu maciau LT ir ne tik Cha chaKietas nebent idomu paziuret i patreniruota kuna Šypsena Cha cha bet ir sporto salej visokiu tokiu prisirenkaŠypsenaCha chaJuokiasi

Nuuu man dar niekad berniukas nesoko striptizo Užsispyręs

Nieko, kai susirasiu kada vyrioka,ziuresim kaip bus su tuo sokiu Flirtas

Bet uztat per vienos padruskes mergvakari soko striptiza nepaprastas erelis. Mmmmdas. Sakem: busimoji nuotaka bus su uzristom akim! O jis, mane sumaise su nuotaka Juokiasi
Tai po to pasikviete mane nuosaliau ir pradejo labai parintis. Mazdaug nepamate katra su uzristom akim. Todel ir pasirinko mane kaip jau pazystama veida Nekaltas

120% uz ! Taip