Na man visada patiko 25 metų moterys - tai ką daryt jei skonis nesikeičia?
O apie vyrus sako kad geras vyras kaip konjakas - su metais tik gerėja
o apie moteris sako: Moteris kaip vynas, kuo brandesnis tuo prabangesnis ir ne visi geba jo nusipirkti . . .
Na aš tiek moterų nenuvertinu kad bandyčiau taip pirki - yrra kitų kelių o vynu reikia mėgautis o ne maukti
Cia aplamai ne krize, o viagros trukumas, girdykit moterys namie ir neisleiskit niekur, busim pacios graziausios ir geriausios
Moteris panaši krizė ištinka. Vyrai nelinkę to aptarinėti viešai, todėl susidaro įspūdis, kad tik vyrams būdinga.
Moterims biski kitaip pasireiskia, ne tiek jau daug savo sunu draugus i lovas tempiasi
Ne tiek jau daug savo dukrų drauges į lovas tempiasi.
Ydomu,kaip save mato veidrodyje tos namų šeimininkės?Ar jos sau patinka su nuklaipytom šlepetėm,išpešiotais chalatais,riebaluotais plaukais ir patinusiais paakiais?
na o kodėl taip jau namų šeimininkės tik tokios? Čia žmogaus problema o ne amžiaus - jei abu tokie ko iš jų norėti?
Gerai, kad as jaunesne.
tai va ir man idomu suzhinoti, kodel kodel nuo 40 metu vyrams protas susisuka, butent nuo 40 o ne nuo 25 35 … Susisuka ir ne 40.Pasirodo krizės ir anksčiau būna
Todel , kad nuo 30 iki 40 stebim, bet jei zmona yr lakudra, tai ko noret, kad vyras vairuoja kairen Kiekviena normali moterele, nors kokie darbai slegtu:vaikai, ukis, bet sugebetu savi pateikt kep pelene Jei ji apsileidusi- sorry-tadu net zvilgsnis nekris