Va man toks klausimas iškilo:
ar įmanoma kur nors rasti ant įpakavimo ar buteliuko kvepalų arba tualetinio vandens pagamino datą? Pvz. Hugo Boss Elements. Kaip žinot, kad jie ne prieš 10 metų gaminti?
nelabai atsimenu pavadinimus tu vyrisku kvepalu,bet tik tiek,kad geras kvapas vyrui duoda daug… pvz man,jei zmogus kvepinasi man patinkanciais kvepalais,net jis pats labiau patinka,labiau traukia net maloniau buti salia …nu kai sugalvosiu kaip isaiskint da parasysiu kazkurie hugo bosso nerealus yra
tokia nieko tema…
istikro ptas naudoju Lacoste tuletiny wandeny - 100ml 189lt, kain adideli bet kwapas wiska atperka.
esu turejes adidas(espirit) bet adidas yra adidas.
bet mano pastebejimu geriausi pacorabane-BlackXs, nerealus kwapas ir gerai laiko.
nereikia noret nusipirkt gerus kwepalus uz maza kajna!
man labai juokinga tiksliau ir apgailetina, kai zmones naudoja dizainieriu kvepalus, nepaisant to kad jie jiems netinka, bet pabrezia etikete, ir viskas uztilk atseit
pats naudoju Clinique - Happy for men
Kaip tik vakar atkreipiau dėmesį, kad maniškis jais kvepinasi Sklinda gandai, kad merginos alpsta dėl šito kvapo. Aš nualpusių prie jo kojų kažkaip nepastebėjau
neseniai atsiminiau EDT, kurio, manrods, šioje temoje niekas neminėjo, o jis vertas labai didelio pliuso. tai būtų Dunhill "Desire Blue" vyriškas EDT. dabar tik klausimas ar Lietuvoje jie pardavinėjami, nes mano duomenimis jų niekada mūsų parfumerijos parduotuvėse nebuvo. gaivūs ir galingi, visi oro-uostuose ar ne Lietuvos parduotuvėse žvilgtelkit į juos.
gal galetumet vyriukai padeti ieskau kvepalu savo draugui gimtadienio proga ir nezinau kuriuos rinktis. iki siol jis naudojo 212 sexy man, bet dbr nori kitokiu ir liepe man isrinkt drauge dirba parfum expresse tai siule kenzo leau par kenzo homme, o as pati ziurejau Paco Rabanne XS Black, tai dbr nezinau kurie geriau. ka jus patartumet?