vyrai ir vaikai

vyrai ir vaikai

ka geriau vyras pasirinktu;likti namuose ir priziureti vaika ar eiti i darba?

Na kazhkaip negalima taip kategorishkai sakyti ta arba ana. Juk viena diena gali noretis labiau eiti i darba kita diena pabuti su vaiku, dar kita noreti galima buti vienam, o kita diena buti ir ten ir ten Cha cha Tai nuo dauig ko priklauso, ar darbas patinka ir t.t.

As va galvoju , kad tai priklauso nuo pacio vyro.Si tema gal labiau tinka vyrams, tada ir suzinosi ka jie galvoja ir ka jie pasirinktu.Aš nekaltas

Gal į darbą… bet sunku man tiksliai atsakyt kol savojo mažio neturiu Šypsena

Gyvenime daug ką lemia pinigai , norime tai pripažinti ar ne.Ir todėl tokia klausimo formuluotė, neatsižvelgiant į šį klausimą yra nepilnai teisinga.
Aš tai įsivaiduoju taip - jeigu mano antroji pusė uždirba gerokai daugiau manęs, man nėra šansų rasti geriau apmokamo darbo , o vaikų priežiūrai reikia samdyti svetimą žmogų, aš sutikčiau prižiūrėti vaikus.

Kazkaip…Aš nekaltas

vyrai gali priziureti vaikus ne prasciau uz moteris
pritariu zulikui
( nekalbekim apie vyro ambicijas ar kazkoki visuomeneje susiformavusi poziuri )

cia Zulikas kaip ir mano mintis isdeste. Nors, kita vertus, kiauras dienas sedeti su vaikais negaleciau - jokio progreso.

Matai, as kiek kitaip savu laiku ivertinau situacija. Kadangi Vyrai daugiau uzdirbo, tai jis “iskeliavo” vaiko auginimo atostogu toje darbovieteje, realiai dirbo kitoje imoneje, o pati iskeliavau ieskoti geriau apmokamo darbo… Aisku, kuri laika soc. garantiju neturejau, bet kad man ju ir nepritruko.

Nuuu, ostapai, del progreso tai klysti labai. Nezinau, kas labiau progresuoja negu vaikas augdamas Šypsena Ir labai smagu ta progresa matyti!

Atleiskit, bet klausimas juk buvo - ką pasirinktų, o ne ką geriau ar blogiau sugebėtų. Ir čia ambicijos ir visuomenėje susiformavęs požiūris reiškia labai daug. Sakykim, teoriškai aš sutikčiau su tuo, kad klausimas, kam būti namų šeimininke(-u), ar, sakykim, kas turėtų stengtis laiku grįžti namo po darbo, turėtų būti sprendžiamas pagal daugiausia finansinius kriterijus. Ta prasme, nelogiškai atrodo, jeigu vienas iš sutuoktinių, uždirbantis 700 Lt, kala visą parą ir retai pasirodo pabendrauti su vaikais, tuo tarpu kai kitas, kuris atneša 3000 Lt ir kurio atlyginimas priklauso nuo sugebėjimo įvykdyti užduotis, o ne dirbti nuo 8 iki 5, turi persiplėšti, bet laiku pasiimti vaiką iš darželio. Taigi suprantama, jei vyro įtaka šeimos biudžetui yra menka, jis būtų pirmas kandidatas būti "mamyte". Bet tai teoriškai.
Praktiškai gaunasi taip, kad vyrai yra dažnai užprogramuoti, kad jų gyvenimas yra vertingas daugiausia tuo, ką jie padaro darbe, o pasakos apie sūnus ir medžius nelabai ką įkvėpia iš tikrųjų rūpintis tik tais dalykais. Todėl nesvarbu, kiek mažai vyras gautų, dažnas atsisakys būti namų šeimininku jau vien dėl to, kad nesitiki to daryti visą gyvenimą. Jis greičiau dirbs nemokamai, bet perspektyvą matys būtent darbe.

nzna ka pasirinkciau, bet tave y pasimatyma tai kviesciau … o ir kvieciu. parasyk y privata jei sutinki.

pastwbiu tendencija, kad greit Vyras ne tik eis motinystes atostogu (kas dabar labai madinga darosi) bet dar ko gero ir vaikus gimdys… Šypsenajei rimtai seima turetu nuspresti,kam priziureti leliuka visokiu Vyras ir visokiu Moteris yra Taip Vyras priziurintys maziukus labai mieli ir svelnuciai atrodo Angelas Myliu grazu Girtas

as mieliau alaus ishgerciau…

Kaip būtų miela, jei tėvas liktų su vaikais Laimingas

Taip

Girtas Gera grupe…