..VV...

…VV…

…nu va…Martynukui…Bado pieštukas…modifikuotas kiek…iki teptuko…gal net iki šepečio… Cha cha

na bet jūs ir išradingi. džiaugiuosi. o čia - mielas vaizdelis, toks tiktų jaučiu reklamai Kietas

…Grigai…aš irgi pagalvojau apie reklamą…mačiau šešto dešimtmečio paveiksliukus…panašiai amerikonai reklamuodavo savo plentų kreiserius…tik gal ne tamsoj… Šypsena

Išradinga… Ne autobusas dar, bet… kiek čia ir iki jo beliko? Cha chaTik kodėl tie veikėjai tokie pikti visi? Nepatiko, kad fotkini,t.y. paišai tuo “šepečiu”?

…Adi…a tau patiktų,jei koks veikėjas per akis “šepečiu” braukyt?.. Cha cha…autobusas ir būt indomu papaišyt…pilnas…ale kaip visus veikėjus ramiai sėdėt,stovėt priverst be automato… Cha cha

Grazumelis! Zinoma, ne troleibusas, bet ir ne bonka ant uzuolaidos. Vargses merginos. Musiet dar fotografas ir nejudet liepe, kol dzedajisku nebe kardu, o visu basliu per masina braukys.

bandziau ir as automobili ‘piest’…, bet su zmonem matau idomiau Geraitik vairuotojo truksta… Cha cha

…vairuotojas “piešia”… Mirkt…a pavadinimas…VV…galima galvot~Volvukas-vaiduoklis… Cha cha…tai vairuotojo kaip ir nereikia…

Koks islaikymas? Ir keliu vatu sepetys buvo? ŠypsenaBeje, ar ekspozicijos metu leidai fotomodeliams mirkset ir kvepuot? Cha cha

Cha chaO man viskas čia, ypač sėdintys viduj, vampyrais pakvipo Šypsena

…Bad…žr EXIF…berods 30 s…a sėdėt prašiau ramiai…kiek inmanoma…nevisai klausė… Cha cha…a_A…pavadinimas tinka ir tokiam atvejui…“Vampyrai Volvuke”… Šypsena

Aha, vidurine vampyre gavosi zvairoka. musiet varte akis kairen desinen. Beje, auto numeris ne visai vampyriskas. Turetu buti kokiu simta vienuolika numeriu ankstesnis.

…arba ing nosį žiūrėjo… Mirkt…a numeris pamaskuotas… Liežuvis

Nu žiūrisi baisiai indomiai, o blondinukės vampyriškos tokios…o kaip foto - savotiška. Dar antram plane galėtų būt užrašas Holiwood Cha cha

super!!! man sita ziauriai patinka!!! rekomenduoju

…Čes…antram plane šviečias Vilniaus miesto valymo įrenginiai… Cha cha…be užrašo… Cha cha…ir Grigiškių pašvaistę galima inžiūrėt… Šypsena

wabalaitis liux! Šypsena

Primena kinoteatro ant ratų žiūrovus… Gerai

ajo, jau galiu rek omenduoti, tai tą ir darau Mirkt