…VV…
…nu va…Martynukui…Bado pieštukas…modifikuotas kiek…iki teptuko…gal net iki šepečio…
na bet jūs ir išradingi. džiaugiuosi. o čia - mielas vaizdelis, toks tiktų jaučiu reklamai
…Grigai…aš irgi pagalvojau apie reklamą…mačiau šešto dešimtmečio paveiksliukus…panašiai amerikonai reklamuodavo savo plentų kreiserius…tik gal ne tamsoj…
Išradinga… Ne autobusas dar, bet… kiek čia ir iki jo beliko? Tik kodėl tie veikėjai tokie pikti visi? Nepatiko, kad fotkini,t.y. paišai tuo “šepečiu”?
…Adi…a tau patiktų,jei koks veikėjas per akis “šepečiu” braukyt?.. …autobusas ir būt indomu papaišyt…pilnas…ale kaip visus veikėjus ramiai sėdėt,stovėt priverst be automato…
Grazumelis! Zinoma, ne troleibusas, bet ir ne bonka ant uzuolaidos. Vargses merginos. Musiet dar fotografas ir nejudet liepe, kol dzedajisku nebe kardu, o visu basliu per masina braukys.
bandziau ir as automobili ‘piest’…, bet su zmonem matau idomiau tik vairuotojo truksta…
…vairuotojas “piešia”… …a pavadinimas…VV…galima galvot~Volvukas-vaiduoklis… …tai vairuotojo kaip ir nereikia…
Koks islaikymas? Ir keliu vatu sepetys buvo? Beje, ar ekspozicijos metu leidai fotomodeliams mirkset ir kvepuot?
O man viskas čia, ypač sėdintys viduj, vampyrais pakvipo
…Bad…žr EXIF…berods 30 s…a sėdėt prašiau ramiai…kiek inmanoma…nevisai klausė… …a_A…pavadinimas tinka ir tokiam atvejui…“Vampyrai Volvuke”…
Aha, vidurine vampyre gavosi zvairoka. musiet varte akis kairen desinen. Beje, auto numeris ne visai vampyriskas. Turetu buti kokiu simta vienuolika numeriu ankstesnis.
…arba ing nosį žiūrėjo… …a numeris pamaskuotas…
Nu žiūrisi baisiai indomiai, o blondinukės vampyriškos tokios…o kaip foto - savotiška. Dar antram plane galėtų būt užrašas Holiwood
super!!! man sita ziauriai patinka!!! rekomenduoju
…Čes…antram plane šviečias Vilniaus miesto valymo įrenginiai… …be užrašo… …ir Grigiškių pašvaistę galima inžiūrėt…
wabalaitis liux!
Primena kinoteatro ant ratų žiūrovus…
ajo, jau galiu rek omenduoti, tai tą ir darau