Volgos salionas

Kojotty, man patiko linke prierašas apačioje Juokiasi Juokiasi

ne '18 , o '19 , ir subaru is reikalo, ir jis ne premiumas o nusmurges japasku gamintojas…

kojotty, tucsonas gera pardavimu spurta rodo Taip lenetle kazkokia interpretacija Cha chasiandien iki kl sulaksciau, zjbs visi distronikai ir vairavimas linijose Cha chapart.lt/img/db80b14b0ec75ed13c27cb94e5c71d9b914.jpg

o tai volvo premiumas? pasatai irgi turbut preimumai Juokiasi

Pagal kainą ir pozicionavimą-tikrai ne mainstreamas. Bendras vaizdinys irgi nenuvilia,bet prie vairo dizaino labai užsiciklint nereikia. Naudoti patogus, vaizdo labai nesugadina.

Hertzas išvis iš Teslos dabar 100.000 modelių užsakė Šypsena

akcijos vėl šaus jau net ne į kosmosą, o į visatą Cha cha

jau šovė. Pirko ale už pilną kainą, Muskas bent jau spaudai sako, nes nėra pointo pigiau parduot, kai eilė pirkėjų laukia Nekaltas

Be-le-kas

Pataikė su modelio kainodara ir dydžiu į dešimtuką. Kol viskas aplink brangsta, tai Model3 nukrito kaina. Po dotacijų visokių paprastą Model3 perki už GTI pinigus+hype+geras range’as+visokios company car lengvatos ir pan. nuolaidos ir panašu, kad esamoj situacijoj gavos win win win.

ir atgal bus nelengva grįžt VDV

reiks prakentėt šitą bbienę su senu i6 tripangu Cha cha

youtube.com/watch?v=tG7En3tFA3s Juokiasi Juokiasi

Nerodo robi

Visi zindom Šypsena o cia kaip suprantu pinigus darosi ir legaliai ir net ne lgbt Cha cha

pataisiau linką

Mldc golfisti Cha cha

Biesas zino,man Volvo niekados nebuvo premiumas,sprendimai pas juos neblogi budavo,bet kai flagmanas s80 priekiu varomas… aukščiau uz opeli ar toyota,bet zemiau nei premiumas

dr - tai kaip Audi? Cha chaJie man tokie visada viduriuką - nelyginami su bendra mase (nes išpildymai visai kitam lygmenyje), bet iki viršutinės lentynos trūksta. Kaip ir kokiam Lexus. Bet čia mano, sugadinto vokiečio, pasaulėžiūra Šypsena

100 komentarų apie Volvo Apsvaigęs Cha cha