vokieciai=]


vokieciai=]

kas pasakys kad draugas Kalašnikovas nenukopino apatiniojo dizaino?

Tai faktas

cia gal tavo privati kolekcija? Nekaltas

Jei neklistu tai is virsaus i apacia: 1. MG34 2. GeweHR43 3. Kar94K 4. MP44 Gal iveliau klaida, tai pataisikit kas nors tada Mirkt

oi gulde amerikonus tas mg34 per filma “gelbstint eilini rajena” Cha cha

O is kur pas zmogeli tokie gun? matos , kad ne muziejuj fotkinta Cha cha

ne mano deja. amerikonus per rajana gulde mg42. Masueris ne kar94k o 98k Mirkt

MG anam kare nebuvo konkurentų

Gal kokia konfiskacija… Nekaltas

OZverIN: Diznas yra paskutinis dalykas i ka ziuri kurejas. Pirma sukuriamas sovinis, o paskui pagal ji spyna ir visa kita. Na bet jei jau apie ishvaizdas pradejom kalbet MP44 labiau nesha i MP5, tos pacios gamyklos ginklas, ta pati klase - pistoletas-kulkosvaidis.

žinai kaip buvo iš tukrųjų? O gal Kalašnikovas tavo diedukas buvo ir tau papasakojo kūrimo niuansus? Man tai atrodo visai priešingai: paėmė anas išore ± ir sugalvojo jai visą kitą, nes prie vidurių pritaikyt apdangalą nėra labai jau sunku. Juo labiau kad rusai po karo išsivežė pas save nemažai vokiečių gamyklų…

Kurian ginkla pirma atsiranda sovinys, tik paskui atsiranda spyna ir visa kita. Taip buvo ne tik su AK, bet ir su kitais ginklais. Dizainas svarbiausiais tik tokiem kaip ash ar tu. O cia pagal M16 pagamintas, nes turi rankenele, o cia jau pagal FA-MAS’a nes detuve eina priesh nuleistuka… As nesakau, kad rusai neziurejau vokieciu technikos, ir amerikosai ir tie ziurejo… Tai normalu, visiskai skirtingu ginklu nera.

Mp44 yra sturmo automatas o MP5 pistoletas-kulkosvaidis. Mp44 gamintas per WW2 o Mp5 Heckler&Koch firmoje kuri susikure po karo mazdaug apie 1950metus. Mp44 pradetas gamint mazdaug 1943m pabaigoje Mp5 apie 1960-65metus

Taigi AK ir yra kilęs iš StG44 (MP44)…

Volt, o tai pasakyk man kodel AK47 skaitosi pirmasis shturmo karabinas jei jis sukurtas 47, o Shmeiseris 44? Kiek ash zinau STG44 laikomas pistoletu kulkosvaidziu. Kas yra kas man nereik aishkinti, manau ash ta puikiai zinau. Tiesiog jei kalbame apie tai, kad AK ish ishvaizdos panashus i STG44, tai kodel ir nepasakyt, kad MP44 nepanahus i MP5? Pagal ishvaizda jie prakstishkai vienas prie vieno.

9gramai_Sirdyje, bravo. Bene teko ginklininkystės mokslų ragauti? Papildysiu tamsta. AK-47 kurtas unitariniam 1943 m. pavyzdžio šoviniui. Ir iki spynos asiradimo yra suprojektuojamas vamzdis, atititnkantis šovinio charakteristikas, kurių, jei gerai prisimenu, ar tik ne 12 yra. Bet ar galima ką nors paaiškinti pašnekovams, kurie turi išankstinį nusistatymą (nekenčiu rusų ir visko kas rusiška, išskyrus vodka) ir gilaus technikos supratimo stygių? Neįmanoma. O dėl kopijavimo, nepamirškim bičiuliai - iki 1941 fašistai su sovietais buvo didžiausi bendradarbiai karo, t.sk. ir ginkluotės srityje.

9gramai_Sirdyje Na bet jei jau apie ishvaizdas pradejom kalbet MP44 labiau nesha i MP5, tos pacios gamyklos ginklas, ta pati klase - pistoletas-kulkosvaidis. paziurek ka cia nupezejai. kaip gali mp44 buti pagamintas toje pat gamykloje jeigu ta gamykla ir firma buvo ikurta po karo. o ginklas gamintas per kara. kaip?? kiberbibermega budu?? koks pistoletas-kulkosvaidis mp44 yra jei jis yra per didelis tokiu but ir sovinius ne pistoletinius naudoja. ir pries rusiska technika nesu nusistates, o pries degtine taip.

world.guns.ru/ apsilankyk pades susivokti proto rybose

Volt, vardan Marso. Nuo kada ginklo techninėse charakteristikose atsiranda kategorija “išvaizda” ? Yra toks rusiškas ginklas, irgi antro pasaulinio karo laikų, vadinasi “pistolet pulemet sudajeva”, arba PPS. Neteko žaisti su tokiu? Man teko. Svorio turi blyn, apie 8kg. Va tau ir mažas. Apie “pistolet pulemet konstrukcyji špagina” arba PPŠ aplamai tyliu - dydžio sulig medžiokliniu šautuvu. Esmė, volt, ne išvaizdoje. pistoletai-kulkosvaidžiai neturi spynos, skirtingai nuo šautuvu, kulkosvaidžių ir automatų. Tuom pirmiausia panašūs į pistoletus. Detalės, kuri nusiunčia šovinį i lizdą, spyna net vadinti nagalima, nes ji viso ciklo metu nesukimba su vamzdžiu. Supainioti lengva. Juk ir vokiečiai pradžioje vadinę MP43,MP44, kas reiškia mashinenpistole, tik vėliau ėmė naudoti antrajam pavadinimą Stg44, kas reiškia “sturmgewehr”. Ir nors nesu čiupinėjęs MP44 ar Stg44, bet iš “spynos” nuotraukų čia claus.espeholt.dk/mp44.htm spėju, kad ir MP44 neturėjo užrakinimo sistemos, bent panašios į AK. Greičiau MP44 buvo naudojama atoveiksmio uždelsimo sistema, panaudojant parako dujas. Ši sistema, beje, naudojama po karo atsiradusiuose amerikonu “springfilduose” bei jų dukraitėse M16. Įsižiūrėk da rozą - ar neprimena MP44 labiau M16, o ne AK?