Vo blyn likimas!

Vo blyn likimas!

Atvaziuju ryte i darba ir ten suzinau, kad cia pat, keli metrai nuo darbo bebaigianti pereja pereiti gatve bendradarbi pertrenke masina. Gerai kad nestipriai suzalojo. (gydosi namuose).
Tai ar jus tikite likimu? Kad bedaryk ka nori vistiek tau yra kazkas nymatyta?

man atrodo kad tokie atsitikimai, kai per plauka issigelbeji nuo mirties, yra zenklas, kad reikia keist savo gyvenimo buda, pasauleziura…

Bet ar isvis tikit likimu. Ar tai nera tik pasiguodimo reikalas: " ka padarytsi, taip turejo atsitikti. Toks likimas"

Nemanau, kad kazkas cia nulemta - juk buna nelaimiu - visiems pasitaiko… negalvok taip blogai - ir nelaimes pasibaigsLabas

zmogus savo likima gali pakreipti savo mintimis, darbais.

atsargu ir Dievas saugo, o ziopla ir Baznycioj musa Šypsena

pritariu sapnų mergelkai, kad čia buvo ženklas sustoti ir pažiūrėti į save. O gal jis pvz. mėgo eiti per gatvę kur papuola ir ne per žalią šviesoforo šviesą? Tai ir pamokė jį tas likimas.

labai liudna Nustebęs as ja kazkur rasiau,kad paprastai as netikiu likimu, galvoju,kad pats viska sau pasikloji,bet…kai ivyksta tokie dalykai,tada jau nebezinau Aš nekaltas na tikrai rodos,kad cia likimas. net nezinau kaip kitaip butu galima paaiskinti kai kuriuos dalykus… neispasakosiu cia visko
ten kur seniau dirbdavau netoliese budavo tokia labai baisi sankryza, ten labai daznai vykdavo avarijos, labai daznai Aš nekaltas ir kaip baisu ejau viena ryta i darba,o ten ka tik ivykus avarija, lengvo a/m su autobusu,ir gulejo moteris…jau uzklota su celofanu Liūdna kaip baisu!!!isvaziavo i darba, turbut atsisveikino namie su visais taip kaip ir visada…ir jau nebegrizo Liūdna likimas…

Baisi istorija,bet as manau kad kiekwienas yra sawo likimo kalwis. O awarija iwyko tikrai ne del to,kad buwo lemta,o del kazkieno nepadairumo. Manau kaltininkas lengwojo automobilio wairuotoja.

As ir ta avarija maciau. Vairuotojos greitis buvo gal kiek per didelis o avtobusas apsisukinejo. Kas kaltas nzn

Apie likima paprastai shnekam butuoju laiku, pastebejot? Tai yra ivykus kokiam ivykiui. Ar tai jums nepersha minties, kad likima galim tik konstatuoti Post Factum, bet neturim jam itakos (cia jei be krashtutinumu - savizudziu ir pan). Kartais mums patogu kai kuriuos atsitikimus pavadinti likimu, nes nerandam priezasciu, nulemusiu ivykius. Gal kai kuriais atvejais tai tiesiog zmogui neduota Dievo.
Bet kaip sakoma, mazinkime savo gyvenime rizikos faktoriu ir bent tada nekaltinsime saves o tik likima.
Aš nekaltas

O kodel likimas negali buti geras dalykas. Pavizdys: reikia darbo ir neradi. po to netikeciausiu momentu pasiulo kur net nesvajojai (ir nesikreipei).
Kas tai ar ne likimas?

Turiu su Tavim sutikti, praleidau "geruju atsitiktinumu" atvejus. Kai pradejai apie nelaimes, tai ir uzsiciklinauŠypsena. Bet manau, kad vis tiek cia mes turim itakos. Juk jei sedesi uzsidares tai niekas neateis ish gatves ir nepasiulys tau darbo. Kazkur vis tiek turi buti pastebetas, nesvarbu, gal ish seniau, gal dar kaip nors…Na tur but supranti, ka noriu pasakyti…Šypsena
Daugybes atsitiktinu ivykiu visuma = likimas
Gal but taip…Šypsena
Tegu jis buna ash nieko priesh Šypsena

nezinau, kaip jus bet as tai likimu tikiu. Jau kas tau pakirta tas paskirta. Nors kaip kiti sako, kad savo likima pats klojiesi ne velnio. Daryk tu kaip tu nori bet visvien tau nutiks, kas nors. O paskui galvosi kodel as nedariau kitaip juk norejau. Bet tau buvo skirta tai tragiskai pasielgti ir tu pasielgiai Šypsena

nezhinau ar yra likimas Aš nekaltas Kaip pasake tewukas - niekas ish niekur neatsiranda. Ivykus avarijai - yra kaltininkas, ieskant darbo, kai nesiseka - galbut nera laisvu vietu konkrechiam zhmogui, galbut jis tiesiog ju nezhino, o kai atsiranda - suranda ir darba. Cia kaip tos kazhkokios kavos reklamoj - viskas turi savo pradzhia Mirkt Net jei einant gatve plyta uzhkrito, tai galima paaishkint ne likimu, o tuo, kad neatsakingas darbininkas ja ten paliko/blogai imurijo/dar belekas, o zhmogus, kuris tuo momentu pro ten ejo, tai pat turejo kazhkoki tiksla.
taigi, chia kaip kam patogiau, galima vadint likimu, galim aplinkybiu sutapimu, bet kad ir nuo musu pachiu priklauso - faktas.

Tai turi tiksla bet daznai pasiielgi negalvodamas. Pavyzdziui gal tas zmogus, kuris su Baisu plyta "pagavo" pro tavieta turejo praeiti prie penketa minuciu, bet ji uzkalbino nepazistamas, arba jis norejo patrumpinti kelia ko niekad nedarydavo ir pan. kaip tai pavadinsi?

Pilnai su tuo sutinku. Taip Kaip sakoma - viskas Dievo valioje. Mirkt

taip ir pavadinsiu - pats sugalvojo gi kelia patrumpint - galeji ir netrumpint. Galejo nekalbet su nepazhystamuoju - tipo laiko neturiu. Todel ir sakau - nebuna ish niekur, uzhkalbino, sutrumpino, o toliau - pasekmes.

Gerai, nesustojo, kai kalbino, nesutrumpino, bet uzkrito. Ir tada galvoji: o jei buciau…
a?