vista aero


vista aero

kur tu cia ta aero matai?

Čia ne aero

Čia tik Višta

na, reiškia, tavo video korta nepalaiko AERO, arba tu įsidiegei Windows vista basic

windows classic statyk, geriausia Gerai

Vista Business pas mane, taip jau ir pradedu mastyt kad nepalaiko video korta.

Gal VGA nepalaiko DX9? Kokia VGA?

o tvarkykles savo geforso susidėjai?

tvarkykles parsisiunte windowsai per updeitus, na gal pabandysiu dar pačiam nvidios saite pažiūrėt. Vaizdo plokštė tai GeForce Go 7300.

nieko ispudingo Nekaltas

nu įspudingo tai neįspudingo, bet į laptopą nelabai pasirinksi vaizdo plokžtės… ir taip jau geras variantas kaip laptopui.

o kam ta isvaizda isvis tokia reikalinga nx? geriau bugus taisytu. idomu ar daug kas pereitu prie vista nuo xp, jei ant xp ir toliau butu viskas leidziama, visi tolesni zaidai, programos ir visa kita palaikytu xp windowsus.

laptopvideo2go.com/forum/lofiversion/index.php/t12185.html\ turetu padet shiektiek, man ant del D620 performace’a pakankamai pakele shikts draiverius.

To start: aš neklausiu kam tau kas reikalinga. Ko man reikia tai man reikia, nebūtina šito aptarinėt…

Nebūtinai tai reiškia, kad video plokštė nepalaiko Aero. Atnaujinus draiverį reiktų naujai perskaičiuoti Windows Experience indeksą. Jeigu “Desktop performance for Windows Aero” indekso reikšmė yra lygi vienetui, tai Aero įjungti nepavyks.

Gaming graphics reikšmė tikrai vienas, na jo, dabar supratau, reiškias ieškosiu draiverių, plokštė tikrai galinga ir turėtų palaikyt šitą visą reikalą.