Visoms BANGA dalyvėms

Visoms BANGA dalyvėms

Tyrimai, kuriuos atliko Hjūstono (Teksaso valstija) universiteto mokslininkai, parodė, kad prisipažinimo meilėje ir kitokių švelnybių poveikis bus daug stipresnis, jei jos bus pašnibždėtos į kairiąją partnerio ausį.
Esmė ta, kad kairioji ausis susijusi su dešiniuoju smegenų pusrutuliu, atsakingu už emocijas ir žmogaus elgesį. Eksperimente dalyvavę 62 savanoriai, kuriems šnibždomi žodžiai "meilė" ir "laimingas", jausmingiau reaguodavo į juos, jeigu tai būdavo daroma į kairiąją ausį.
Tyrimas taip pat parodė, kad žmonės prisimena tik du trečdalius švelnių žodžių, pašnibždėtų į dešinę ausį. Tai susiję su tuo, kad dešinioji ausis kontroliuojama kairiojo smegenų pusrutulio, atsakingo už mąstymą. Šiuos žodžius jis tiesiog praleidžia kaip nereikšmingus.

Grazus liezuviukas,tai ir rodau Bučkis

Teip, teip, antilope, vyrai seniai seniai gyveno, vilkejo stilingus taskuotus kailinius per viena peti, vienoje rankoje turejo dubinka, o kita ciupdavo moteri uz plauku ir vilkdavo zeme paskui save! Mirkt

Ulialia, kiss, kas galejo pagalvot, kad vel susitiksim Mirkt Bet juk buvai uzpykus ant manes?!

PIFUI. Tu tikras dzentelmenas,malonu,kad taip sugalvojai,ko kitiems nebutu net ateje i galva.Vyrai,vyrai,kur jus?

Beje,gal tikri vyrai kazkada ir gyveno zemeje,bet as ju jau nebeuztikau. Gal gimiau nelaiku?Gal per velai? Gal kitame gyvenime,kai busiu kokia nors antite,gal ir sutiksiu tikra zasina.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

matyt pifukas nori buti ishbuchiuotas daugybe smergichku.tai prisidedu ir ash Bučkis Bučkisir dar Mirkt

o cia tau :wink: Bučkis Širdis

zjb, neperkrautas, malodec padaryta Šypsena

o y ka zmones ziures ar y tuscia bagazine?

ne, nes ne mano… ir kam tas tv gale???

va cia tai skambesys… Cha cha