Viskoelastinis ciuzinys Patogu?

Viskoelastinis ciuzinysNekaltas Patogu?

pasiskaiciau ir truputi juokas ima is “ekspertu” Mirkt

cia del Dormeo: ju ciuziniai kainuoja nuo 300 litu (6 metu garantija, kietesnis) ir 500 litu (12 metu garantija, minkstesnis). TAI KUR TOKIĄ GARNATIJĄ DAR MATĖT?

Matyt per tą vaikščiojimą iš parduotuvės į parduotuvę net nesusimastot apie tai, kad jei ciuziny yra spyruokliu- jis atlaikys tikrai trumpesni laika.

Ir pagaliau: kuris gamintojas leidzia ciuzini menesi laiko bandyti ir grazinti tiesiog siaiop sau be jokiu atysikalbinejimu? ogi tas pats Dormeo.

Tai Italu firma ir kaina zema nes vienintele Studio Moderna jais prekiauja virs 20 saliu. ir kaina zemesne bent dvigubai o savybes IDENTISKOS lateksiniams ciuziniams. o ka jau bekalbet apie apsauga nuo dulkiu erkuciu, pelesiu, grybeliu, alergenu, elektrostatinio kruvio (turi izeminimo laida).

Biskis gal ir reklamos gavosi, bet anksciau teko dirbti su ciuziniais ir tikrai zinau sia firma puikiai ir norisi nors truputi ikasti tiems reklamos ekspertams teoretikams Mirkt

Siaip jeigu galimybes leidzia geriausias pasirinkimas butu viskoelastiniai ciuziniai. Nes jie reaguoja i kuno temperatura ir puikiai prisitaiko prie kuno formas, t.t. Jausmas tikrai idomus ir malonus kai atsiguli - tikrai nesusmegsi iki dugnoGerai.Lateksiniai labiau tinka sunkesnem zmonems. O Dormeo reklamos triukas - nieko geriau.Siaip info pasiskaitymui:
http://ei.libis.lt:8080/arc/2003-3-3/0/9c25b73c435ecf051c137c3d744ed5b
7

o 12 metu garantija irgi kazkam panasi i reklamini triuka?

Dormeo ir yra viskoelastinis, kvepuojantis, ortopedinis ir apsaugotas nuo grybeliu, alergenu, erkuciu, pelesiu. padengtas grafitiniu tinkleliu- jei pajungi prie izeminimo- nesielektrina ir netraukia dulkiu. ir kaina trigubai mazesne. tai kame bedos? kodelgi nepagulejus ant jo menesi NEMOKAMAI?

matosi kad Lietuva dar nepribrendo prie didmeniniu kainu. Reiktu jas pakelt tai gal apyvarta padidetu.

Mes neseniai ieskojom ciuzinio, apvaziavom daug parduotuviu, matem visokio slamsto nuo tokiu kur is vis neimanoma miegot, nes kaip akmuo, iki ciuziniu is jurzoliu, bet nusipirkom Nakts mebeles Ermitaze, Pils matraci, latviska ciuzini, jis visiskai visas is naturaliu medziagu kokoso plausu, medvilnes , veltinio, spyruokles ortopedines vilktos ir t.t. tikrai malonu gulet , ir pagal kaina nera pats brangiausias, 3 metu garantija, kai Padvaiskas duoda tik 1m. , dar neblogi Gemegos ciuziniai bet mes neradom sau tinkamo, nes jei viena puse normali tai ant kitos puse neimanoma miegoti

Dekui,dar nesiruosiu keisti,bet kazkam gal ir pravers.

Normaliai, tik man kietas labiau patinka :slight_smile: