Viskas apie savanoriavima

Viskas apie savanoriavima

sveiki Labas man tuoj bus 18 ir vasara labai labai noreciau savanoriauti graikijoje 2-3 savaitem ar siaip kur kitur europoje Šypsena beje, cia skaiciau, kad bus galima tik nuo 19m? ka jie sugalvojo? o cia visur ar tik vienoj toj firmoj? o i kokia agentura pasiulytumet kreiptis Vilniuje ? ir siaip papasakokit, jei buvot: ka daret, ka reiktu veztis, ar reikia moketi uz kelione ir tt Šypsena
buciau ziauriai dekinga uz info Šypsena

labaŠypsena

pirmiausia, idemiai perskaitytk visa info sioje temoje, nes tikrai nemazai info jau yra ispasakotaŠypsena
kitas dalykas, 18 metu tikrai galima jau dalyvautiŠypsena
2 - 3 savatem, norint savanoriauti turi buti is maziau galimybiu turinciu jaunimo tarpoŠypsena[t.y. sunki materialine seimos padetis, gal seimynine padetis kokia komplikuota or…]
neuztenka vien tureti noro, reikia surasti organizacija, kuri tave sutiktu siusti ir organizacija kuri nores tave pasiimti kaip savnore, o kartais tokia paieska trunka tikrai ne 1 menesiŠypsena

ne jokia firma tvirtina savanoriavimo projektus, o tarptautinio bendradarbiavimo agentura, kuri kuruoja “jaunimas” programa, o dabar jau “veiklus jaunimas” daugiau info gali rasti ju tinklalapytje www.jtba.lt -> Europos savanoriu tarnyba

siulyciau pirmiausia issigryninti paciai sau kodel renkiesi savanoryste, kodel nori buti savanore, su kokia tiksline grupe noretum dirbti ir kokioje veikloje, o toliau jau detalesŠypsena

Tikriausiai Jus esate ar susijate su Jaunimo veikla. Norejome pranesti apie viena rengini i kuri melai Jus kvieciame.

Sausio 26 d., kvieciame visus norincius, suzinoti daugiau apie Europos kulturos ir svietimo paprogrames Europos Savanoriskos Tarnybos veiklos pristatyma.

Renginio metu suzinosite ir apie Europos Savanoriskos Tarnybos programos tikslus,keliamus reikalavimus ir siulomas galimybes bei dvieju projekte dalyvavusiu savanoriu ispudzius ir patirties dalinimosi rengini.

Renginys vyks 2007 m. sausio 26 d., penktadieni 14.30 val. Sofijos Kovalevskajos vidurines mokyklos aktu saleje.
Adresu Vilnius Dukstu g. 30

Jeigu Jus manote kad tai svarbu praneskite savo draugui ar artimajam.

Pagarbiai,
Jaroslav Aliasevic

[email protected]

Sveiki,
Jums raso Erika Einikyte is CICD koledzo, Hull’o, Anglija. Sis koledzas ruosia savanorius vykti ir atlikti savanoriska darba i Afrika ir Indija. Siuo metu ir as esu cia, nes norisi nuveikti gyvenime ir kazka kitu labui.
Savanoriavimas yra viena is graziausiu humanizmo israisku, tad noreciau skleisti sia ideja. Gaila, bet si galimybe Lietuvoje, bent kolkas, dar nera populiari. Noreciau, jaunima ir ne tik, sudominti bei pakviesti prisijungti.
Tad, Jums, rasau su prasymu. Galbut, Jus, savo organizacijos susiejimu, renginiu, pokalbiu metu galetumete pamineti apie mane ir mano veikla. Su manimi susisiekti galima e-meilu [email protected].
Beje, gal galetumete savo patalpose iskabinti mano maza skelbimuma? Butu labai saunu, jog paremtumete mano ideja!
Tekstas skambetu taip:
“Savanoriai Afrikai ir Indijai!
Darbas ivairiuose projektuose su vaikais, priesmokyklinese programose, ZIV/AIDS prevencija, aplinkosauga ir medziu sodinimas, socialinis darbas su gatves vaikais, svietimas. Nereikia specialaus issilavinimo! Tu turi buti 18 metu, stipriai dirbantis, motyvuotas ir prisitaikantis. 14 menesiu programa: 6 menesiai studiju Anglijoje ar Danijoje, 6 menesiai darbo projektuose Afrikoje arba Indijoje, 2 menesiu informacinis darbas. Imanoma uzdirbti stipendija, padengsiancia visas islaidas. College for international Co- operation and Development (CICD), Hull, England www.cicd-volunteerinafrika.org www.humana.org www.drh-movement.org. Rasyti pasiteiravimui Erikai [email protected]

[quote] cia ne as
[/quote]
Šypsena