Vis dar ruko

Vis dar ruko

Įvertinimai geri jo, bet pirmieji DE manes nekabino, kaži ar verta šį bandyt.

wha da hell is dis? Cha cha

Bet aš vis dar svajoju, kad rūkymas kada nors išnyks Cha chaApie žaidimą: Pradžia: Blogai GeraiVėliau: GeraiMisijos: GeraiMuzika: Girtas, primena MassEffect Žaidimas kabina, bet WoT vistiek permuša Cha cha

Deus Ex

turiu instaliaves, bet jau pora dienu neprisiverciu isijungt

Pasikartosiu, bet Skaitant reviewus tai pa kol kas šis geimas kala į klyną visiems šiais metais. Geraien.wikipedia.org/wiki/Category:2011_video_gamessakyčiau jis pretenduotų į metų geimą nes apart Dead Space 2, F.E.A.R. 3, na, kad ir Crysis 2 ir Mortal Kombat (ble kodėl jo nėra PC why why why Žliumbia Žliumbia Žliumbia Žliumbia Žliumbia) daugiau ir nėra iš ko rinktis…

Aš dar rudens laukiu dėl kelių žaidimų. SS3, Skyrim, Postal III

Uncharted vėl goty bus Cha cha

MW3 goty bus Juokiasi

Tai, kad tie goty būna realyzas su visais dlc kokie tik buvo (jei tik buvo) ir iki pat paskutinio patcho… O SS3 tai Serious Sam3?

jo

minecraft adventure/survival mode bus goty Cha cha

img197.imageshack.us/img197/7851/dehr.jpg nezudykit del grafikos, ant senolio zaidziau Šypsena zaidimas tikrai puikus, istorija man bent jau pranoko mass effect serija, nezinau ar years best game, bet i top5 patektu Šypsena del nr1 pozicijos nezinau kaip ten konsolese jis ziurysi Šypsena anyway, kaip matot yra ironijos FF serijai Cha cha

youtu.be/LAvyj-3PNIE va belaukiant SS3 kas išėjo. Cha cha Jo plaukai ir dantys primena buvusį mano šefą ir šiaip panašus. Juokiasi

Mass Effect net nėra ko lygintis prie Deus Ex (ME žaidžiau antrą dalį). DX tikrai superinis žaidimas visomis prasmėmis. Jį įsijungus vėl kyla toks pat PILNAI išbaigto žaidimo jausmas, kaip įsijungus kokį MGS4. TOKIO žaidimo jau seniai nebuvo. Aišku jis turi ir daug šiuolaikinių žaidimų popso, bet viskas taip įdealiai įmaišyta, kad atrodo, kad savo vietoje ir net akių nebado.

O kaip story geras? Tik veiksmas ar dialogų yra daug?

Story super. Nėra ką daugiau bepridurti. Veiksmo normuotai. Gali pats jo prikurti jei nori. Per pagrindines misijas tikrai įtampos netrūks. Tik viską galima stealth režimu pereiti. Tik reikia galvą pasukti. Dialogų yra. Netgi pašnekesį tau tinkama linkme galima pasukti. Žaidimas tikrai vertas tų pinigų. Nors kartą kažkas pasistengė kažką gero sukurti.

Vien dėl stealtho gal pabandyt, nes labai jau pasiilgau tokio režimo. Dabar crysis 2 tai stealthinu išsijuosęs Cha cha

Reiks gal pasiimt tada, kai atpigs. O kokio ilgumo maždaug?