Vis augam
…ir apetitu nesiskundžiam
įdomu… ir ką, muses sugaudo?
Kaip matai, iš pradžių buvo įdomu pačiam šerti, dabar nebėra laiko žaisti, tai tapo visiškai savarankiški
privertei susimastyti… o tai gyvenu biški piečiau tai tų vabzdžių visokių ypač vasarą prilenda per visus plyšius. reikės pasitarti su žmona
Na masiškai jis vabzdžius negaudo, kaip lipnios juostos, kabinamos ant lubų realiai jam prasimaitinti užtenka 2-3 musių per menesį, čia mano tik kažkoks hiperaktyvus, per savaitę keturias sugebejo pagauti
as irgi galiu savuoju pasigirt: flickr.com/photos/gerwaz/sets/72157623330102699/detail/?pag e=2bet pas mane turbut kita rusis, nes lapai labiau prie zemes priglude. Grishman> o tu savo musgaudi po stikliniu gaubtu laikai ar ten tik siaip salia kazkoks stiklinis daiktas padetas?
Tokia didelė kvadratine stikline vaza apačioje visad pripilta vandens, ten ir gyvena, o dėl lapų, čia turbut ne nuo rūšies priklauso, kai pirkau prieš tris menesius, visi lapai irgi gulėjo ir nauji augo gulintys, paskuj pradejo leisti vis vertikaliau stovinčius, čia kiek žinau priklauso nuo metų laiko , ir gal kažkiek nuo sąlygų, mano irgi neseniai žydejo, foto daryta iškart po žiedstiebo nukirtimo. Dar turiu kitą, ten tikrai kitokia veislė, gaudyklių vidus raudonas, ir forma tiek gaudyklių tiek lapų kitokia, netgi augdami vystosi šiek tiek kitaip, bet pirktas prieš menesį, dar tik baigia atsigauti, irgi lapus jau pakilusius nuo žemės leidžia
pas mane mazdaug liepos viduryje buvo keleta lapu vertikaliai isaugusiu, bet po kurio laiko vel prie zemes prisispaude, zodziu aisku. matau, lapu krastai juoduoja, gal zinai nuo ko tai?
Gal karštis, gal senatvė, joduoja tik senesniem 2 menesių ir daugiau lapam, daug klausimų kyla, į kuriuos ir forumuose atsakymų nerandu, pvz, kodėl kaikurios ‘burnos’ pačiupusios musę taip daugiau ir neatsiveria, o kitos mažiau, nei po savaites atsiveria ir neatrodo, kad butų kažką virškinęs