Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

zidinio liepsna taip imtymiai nuteikia

Tik tark žodį ir aš tavo…

nu Aš jau čia… jei dar nevėlu Liežuvis Cha chaCha cha

X-lite neatsilik Cha cha

gal mudu pasiliekam cia?

Sijas, tai ko norėtum prie saldaus vyno taurės masažo, gamomių ar tik bučinių? Sakyk tavo norai - man įstatymai. Mirkt

Masažą jau gavau iš ryto tai dabar galim pereiti ir prie rimtesnių dalykų

truputi snustelejau prie silumos,butu gera pradzia nuo glamoniu

olo, brangiausias, mes cia su Zveju ir X-lite i baseiniuka taikomes, gal prisijung prie musuŠypsena atsigausi, o siltas cirkuliuojantis vanduo neleis susnusti

rida o man ar neperbrauksi ranka?

Tit, miela, aciu uz pasiulyma… bet kaip tais olo visiskai sugizes… nuotaika uletucilas’ akimirksniu. dabar beleka stebet ugni. ir gerti vyna. daug vyno. gal pades sugaudyti mintis, kuriu pilna galvoj, ir kurios nesiduoda pagaunamos…

olo pasiima is bariuko buteli ‘alaverdi’ vyno, prisipila pilna taure ir vel isispokso i ugni.

Galim trise, jei abu nieko prieš? Vienam viena ranka, kitam kita Mirkt

Tit, miela, aciu uz pasiulyma… bet kaip tais olo visiskai sugizes… nuotaika uletucilas’ akimirksniu. dabar beleka stebet ugni. ir gerti vyna. daug vyno. gal pades sugaudyti mintis, kuriu pilna galvoj, ir kurios nesiduoda pagaunamos…

olo pasiima is bariuko buteli ‘alaverdi’ vyno, prisipila pilna taure ir vel isispokso i ugni.

jo, vel kazkas netaip, gal berniukai po vandeniu uzsibuvoCha chaCha chaCha chaCha cha

wo… dar zinutes kazkodel dvi gavosi… vien zo, viskas velniop…Nustebęs

olo, saulele, kas tauNustebęs kas neduoda ramybes… Zinau tokia busena, suprantu tave. Nesedek vienas su tuo vyno buteliu, eiks… na ateikMirkt pazadu blogos nesugaunamos mintys dings…

[quote] Tit preina prie olo, jis sedi taciau myntys visai atitrukusios nuo kuno. Tit nusisypso, apsidairo… uzdeda rankas ant peciu, siek tiek atlaisvina marskiniu apykakle. Olo vis dar uzsimerke, bet veidas darosi sviesesnis… Tit puikiai zino ka daro ir nesiruosia sustoti…
[/quote]

Sijas ir Rida palinksta vienas prie kito, jie pajunta nuo kūnų sklindančią šilumą…

kuriam imtis iniciatyvos?

aciu tau kolege… Bučkis

ale nuotaika klajoja kazkur pati sau… nu gal vakare pavyks ja kur priciupt…

Sijas, gali imtis ir tu, o aš tau padėsiu… Mirkt