Virtualus elitinis viesnamis : didziausia nuodeme - praleista nuodeme

na Aš ne moderatorius, bet irgi… Liežuvis Cha chaCha cha

Buna ir ishimchiu Cha cha
Kiekvienas moderatorius gali buti gerietis, bet ne kiekvienas gerietis - moderatorium Liežuvis Cha cha

už išimtis Cha cha …ir ne tik AlusAlus
Cha chaCha cha

[quote] olo mielasisŠypsena dekui tau, nezinau, jauciuosi pavargusi, bet laiminga. Juokingiausia, kad niekas neprisipazysta, kas atrado dabar jau musu perliuka.
[/quote]

2 Zvejas
Ikalbejai Šypsena

ar Aš ar Tit? Cha cha

Abu Cha cha Cha cha Cha cha

Nebsusikalbam Cha cha

eik peklon Liežuvis nepavydėk Cha chaCha chaAlus

kai Tave čia aptarnaus ir gi geriečiu paliksi Liežuvis Cha chaCha cha

BerniukaiŠypsena ka jus ciaŠypsena gal kokios arbatos ar kavos prie zidinioŠypsena su manimi

Na, kad mes jau apie buteli galvojam Aš nekaltas Cha cha

…ir dar prie butelio ko nors…Aš nekaltas Cha chaCha cha

Nu taip-iki pilnos laimės dviem sveikim vyram to ir bereik… Cha chaCha cha

Labai atsiprašau, kad buvau dingus. Turėjau sutvarkyt labai delikatų reikaliuką.Kietas
Tai kas čia dabar vyksta?
Norėčiau Taurė vyno ir galiu užsiimt su kuriuonors iš klientų. O be to, 03cepai, pratesent mųsų pokalbį, norėčiau apie mus tą FANTAZIJĄ išgirst.Mirkt

na ka gi Svetimasss, zvejas, rida. Taisomes prie zidinio, stai ant tu minkstu pagalveliu, as atnesiu vyna ir kai ko stipresnio. O jus pasirupinkit, kad zidinys gerai degtu. gal bus norinciu prisijungtiCha cha ka gali zinoti kaip ten toliau bus

Rida įsitaiso ant raudonos pagalvės arčiausiai židinio ir paima Taurė vyno, kurią atnešė Tit. Belieka laukti prisijungiant tik vaikinų.

rida, mieloji. Vaikiai vel pasiplove, o po to priekaistauja, kad mes ju neaptarnaujam. Na tiesiog baisuCha chaCha cha nedovanotina, as tik nusiteikiu romantiskai, ir sia tau, kad noriApakęs issilaksto

o ar galima naujokui isitaisyti prie jusu?

Labas visiems! na idomu, ar paskutini karteli kas nors maloniai mane aptarnaus?!Cha chaAš nekaltas