Viriskis iesko meiluzes

Viriskis iesko meiluzes

Matai, fizinė neištikimybė yra beveik niekas palyginus su abejingumu, su tuo, kai nebelieka žmogui jausmų, kai Tu nieko padaryt nebegali. Jei žmogus myli, tai tu gali dėl jo stengtis ir pan., o kai jis Tavęs nebemyli, esi visiškas bejėgis. Abejingumas yra baisiausia emocija.

sakyciau labai jau tolerantiska ir pakanti esi jei tiek kartu galetum atleisti Cha cha

O kuo aš čia taip staiga sudominau? Ką tik apgailėtina persona buvau.

Gerbiamasai, nepamirškime, jog kalbu kolkas įsivaizduodama situaciją. Realiai galbūt elgčiaus visai kitaip. Mirkt Na, o ir nieko tokio nedaryčiau, kieno pabaigos nežinočiau. Tai jau rimta.
Dėl atleidimų. Nors ir nieko gero neatneša atleidimai, kaip kad sakai, išties dauguma atvejų sutinku su tavimi, bet tai čia būna tas pats, kai Vyras muša savo Moteris, o ji ašaras nusišluosčius toliau sau tyliai tupi po jo sparnu. Sako, kad myli, atleidžia ir t. t. Būna ir taip, sunku patikėti, bet būna. Kai kuriems žmonėms protelis susisuka iš baimės likti vienam ir kenčia, kenčia, kenčia, kol praranda savigarbą. Nuolatinis atleidinėjimas būtų panašiai.

Aš savo blondiniškom smegenim sugalvoju įdomiau ką nuveikti Šypsena
Kad taip užsigavai, tai ko gero pataikiau i dešimtuką, ir dar greičiausiai palietė ir tave Juokiasi