Vilnius


Vilnius

X-plane 11. Šiaip beveik google maps Cha cha Tik čia bing foto, ortho zl17, ant viršaus osm data ir su w2xp pastatai sudėlioti pagal osm. Gal beje kas žino source, kad lietuvos nuotraukos kuo geresnės kokybės būtų? Google nieko gero, bing va kaip matosi pusėtinai. Ten kur balta, tai debesys nufotkinti, todėl norisi, kad jų nebūtų. Gal geoportal.gov.pl pabandyt? Bet nesinori “bandyt” nes užtrunka pusdienį Cha cha

maps.lt Cha cha

Su vairalaze ar XBOX pultu pilotuoji? Nes bandziau, jauciu cia be vairalazdes be prosvaisciu

Su vairalazde, su pultu vargu ar nusileisi Cha cha Šiaip laineriam geriausia toks assets.logitech.com/assets/65089/9/flight-yoke-system.png bet gerai ir vairalazdė, universalus dalykas, tai ir elite dangerous puikiai žaidžiasi.

Ne ant tiek as isprotejes Paplepėkim uzteks paprastos kokios

Jo aš irgi taip sakau Cha chaApskritai reikia naudot tik leidžiantis. Su laineriais autopilotas vistiek visą kelią, o pakilt lengva. Va rimtas setupas youtu.be/QK1xP9Wqzx0 Cha cha

Man rodos daugiau pigiau lektuva tiesiog nusipirkt nei toki namuos isirengt Juokiasi

Tai taip kai kurie į pensiją išėję pilotai darosi + skraido dar kokiu cessna savo malonumui Cha cha Dar šiaip gerai mokymuisi piloto licencijai lengviem lėktuvam, bet tam nereikia to home cockpit jokio, tiesiog susitaupo pinigų ant simuliatoriaus paskraidžius.

O mane jis paneštų? Aš skaičiau, kad tie maži lėktuviukai ten rekomenduojama iki 100kg būt, aš virš 100kg sveriu, tai smigs žemėn tas sklandytuvas Cha cha Tai tu gali mestis, aš pažiūrėsi kaip skrajoji ap[debesiais it laisvas paukštis siekiantis laisvės. Šiaip laikyčiausi lėktuvo licenciją su mielu noru, bet kaina, tai eina nx Kvankt?