Vilnius city! Gražių ir lieknų žmonių tema
gera 5dienio vakara
čia meet’as
silpnai
tylu ramu…
vargsele…
buvo buvo taip toks mini mytukas
inera rašė:
tylu ramu…
niu naktim savaitgalių žmonės arrba linksminiasi arba
griztam is paskaitu pamiegam ir laukiam vakaro
aš va jau po visų linksmybių senokai grįžus
linkejimai
Buvau ziureti Liepsnojancio ledo
Gija. rašė:
Buvau ziureti Liepsnojancio ledo
ir as ten buvau
Klepsidra rašė:
Gija. rašė:
Buvau ziureti Liepsnojancio ledoir as ten buvau
Tai kodel kazi nesusitikom?
Gija. rašė:
Tai kodel kazi nesusitikom?
kai tiek zmoniu kur ten susitiksi, nebent netycia
Klepsidra rašė:
Gija. rašė:
Tai kodel kazi nesusitikom?kai tiek zmoniu kur ten susitiksi, nebent netycia
Vienus draugus is Kauno matem, sedejo visai netoli musu, netgi toj pacioj eilej Per pertrauka pamatem, kai norejom iseiti
Gija. rašė:
Vienus draugus is Kauno matem, sedejo visai netoli musu, netgi toj pacioj eilej Per pertrauka pamatem, kai norejom iseiti
dar ir taip pasirodo buna tai gal ir mudvi kur netoli sedejome, o viena kitos nemateme
Klepsidra rašė:
Gija. rašė:
Vienus draugus is Kauno matem, sedejo visai netoli musu, netgi toj pacioj eilej Per pertrauka pamatem, kai norejom iseitidar ir taip pasirodo buna tai gal ir mudvi kur netoli sedejome, o viena kitos nemateme
Ta pati ir as pagalvojau As ten patekau visai atsitiktinai bendradarbiai sugalvojo taip pradeti svesti Kaledini vakareli ir pora zmoniu negalejo eiti, o bilietai jau buvo nupirkti, taip gavau pasiulyma sudalyvauti Tik po to namo su tai buvo nekas isvaziuoti, tuo labiau, kad siandien pirma karta isbandziau neseniai pirkta masina, bet parvazivau laimingai ir kieme dar radau vietos pasistatyti
Gija. rašė:
Ta pati ir as pagalvojau As ten patekau visai atsitiktinai bendradarbiai sugalvojo taip pradeti svesti Kaledini vakareli ir pora zmoniu negalejo eiti, o bilietai jau buvo nupirkti, taip gavau pasiulyma sudalyvauti Tik po to namo su tai buvo nekas isvaziuoti, tuo labiau, kad siandien pirma karta isbandziau neseniai pirkta masina, bet parvazivau laimingai ir kieme dar radau vietos pasistatyti
o as tai gavau isankstine gimtadienio dovana nuo mamos, nes ji zino, kaip man patinka dailusis ciuozimas, nuo pat mazens juo zaviuosi
LilG rašė:
buvo buvo taip toks mini mytukas
Na mūsų klube irgi taip būna nors dabar išvis retai bebūna kas…
inera rašė:
LilG rašė:
buvo buvo taip toks mini mytukasNa mūsų klube irgi taip būna nors dabar išvis retai bebūna kas…
Nepasakyciau, kad retai. Bendraujantys zmones susitinka be dideles reklamos