Vilniečių foto klubas:

Kas čia tokia lituanistikos kursus išklausė?
Beje tiek laiko praėjo, gal jau ir senai išrodai? Juokiasi

kai bus 80 metų ir tai neišrodysiu senai Juokiasi
Niam niam

joooo busi susitraukus, susiraukslejus “nesenai” išrodanti ponia Šypsena

o čia kam nors meetas idomus?

Cha cha

baik juokus, po 60 metų medicina bus ant tiek pažengus, kad aš atrodysiu žavingai Juokiasi

Po 60 metu del globalinio atsilimo pakiles vandenynas apsems puse Europos kartu su visom medicinos istaigom Taip. Kadangi Lietuva bus tik sekluma Atlanto vandenyne Cha cha, tu tapsi emigrante ir rupinsies kad nebegalioja socialinis draudimas, ka jau ten medicinos stebuklai… Tiesa sakant, musu visu toks likimas… Nustebęs

Šiaip tai, Badai, prognozės atšilimo padariniams daug ankstesnes
Jau po 2010m. apsemta turėtų buti Olandija su Danija ir kt regionai
O apie 2040m - nebeliks
Arktyje ledo
Nekaltas

va:

http://www.balsas.lt/naujienos/technologijosirmokslas/mokslas/straipsn
is12200

tai praktiškai galime savo būsimai išvaizdai po 40 metų neinvestuoti pinigėlių, nes bus nesvarbu, kad atrodai "senai".
Tarp kitko seniai matemes…neorganizuoja bite tortu pavalgymo Angare?

Na ne, Čese, juk nuplauks tik kai kurios pakrantės - LT ir aibė kt pasaulio gyvenamų plotų liks - dar tikiu erdviniais automobiliais Gerai Cha cha

o dėl tortų ir Angaro - nieko nžn
žinau, kad tik galima ir be tų tortų kada pasimatyt Labas Šypsena

Tai gal, sakau, lekiam fotografuoti, kol viso Vilniaus neuzliejo? Cha cha po to tik bangas shaudysim… ech

Tai gal kolegos turite kokiu ideju del fotostudiju ir pan? M? Gal kokiu nebrangiu kas nuomoja ar is kolegu gal kas turi. Tikrai neskriaustume, sumoketume pinigiuku Mirkt. ar tiesa sakau? dar kokio Alus. reiktu surast koki gera fotografa turinti savo studija kuris noretu pamokyti plius uzsidirbt ir prisimint jaunyste kai pats mokesi… Girtas

Nu, man atrodo sunku surasti fotografa, kuris mokytu cia mus Ne Visi jie labai rimtai ziuri i savo darba… gal perrimtai Cha cha Kiek acimenu, kai studijose teko buti (vestuves ir pan) tai fotografai tokie griezti dieduciukai, kuriems ne mokyti galvoje Juokiasi

Isvada - nepirkit nekilnojamo turto prie juros

Sweiki, gar atsirastu žmogutis, kuris galėtų pažiūrėti mano darytas nuotraukas ir pasakytų kas jose blogai kas gerai.Parašykite man Mirkt

Be problemu. Idek kokis dvi tris tavo manymu geriausias i Foto ir video klubo galerija "Įvairios" ir atsiras ne vienas ir ne du.

Tu tik dek o mes jau komentuosim Cha cha

dėk dėk…susilauksi ir kas blogai ir kas dar blogiau Šypsena

Dienos vis svieseja ir svieseja, sniego dar yra, salta, geras skaidrumas gamtoje.
Siulau kita savaite meetuka padaryt. M?
Kas galėtu?

Noreciau labai bet negaliu Liūdnas suuuukrustas darbas…

O as, jauciu, tuoj prisijungsiu prie akcijos “Pasigauk virusa ir pirk daug vaistu be nuolaidos” dalyviu…Nežinau

civicai, o kada iseiginės?
martynukai> visi aplinkui serga, kad tik man prasmukt si karta. valstybiniai ant nosies.
bus man.
kas dar noretu prisijunti?