Kas čia tokia lituanistikos kursus išklausė?
Beje tiek laiko praėjo, gal jau ir senai išrodai?
kai bus 80 metų ir tai neišrodysiu senai
joooo busi susitraukus, susiraukslejus “nesenai” išrodanti ponia
o čia kam nors meetas idomus?
baik juokus, po 60 metų medicina bus ant tiek pažengus, kad aš atrodysiu žavingai
Po 60 metu del globalinio atsilimo pakiles vandenynas apsems puse Europos kartu su visom medicinos istaigom . Kadangi Lietuva bus tik sekluma Atlanto vandenyne , tu tapsi emigrante ir rupinsies kad nebegalioja socialinis draudimas, ka jau ten medicinos stebuklai… Tiesa sakant, musu visu toks likimas…
Šiaip tai, Badai, prognozės atšilimo padariniams daug ankstesnes
Jau po 2010m. apsemta turėtų buti Olandija su Danija ir kt regionai
O apie 2040m - nebeliks
Arktyje ledo
va:
http://www.balsas.lt/naujienos/technologijosirmokslas/mokslas/straipsn
is12200
tai praktiškai galime savo būsimai išvaizdai po 40 metų neinvestuoti pinigėlių, nes bus nesvarbu, kad atrodai "senai".
Tarp kitko seniai matemes…neorganizuoja bite tortu pavalgymo Angare?
Na ne, Čese, juk nuplauks tik kai kurios pakrantės - LT ir aibė kt pasaulio gyvenamų plotų liks - dar tikiu erdviniais automobiliais
o dėl tortų ir Angaro - nieko nžn
žinau, kad tik galima ir be tų tortų kada pasimatyt
Tai gal, sakau, lekiam fotografuoti, kol viso Vilniaus neuzliejo? po to tik bangas shaudysim… ech
Tai gal kolegos turite kokiu ideju del fotostudiju ir pan? M? Gal kokiu nebrangiu kas nuomoja ar is kolegu gal kas turi. Tikrai neskriaustume, sumoketume pinigiuku . ar tiesa sakau? dar kokio . reiktu surast koki gera fotografa turinti savo studija kuris noretu pamokyti plius uzsidirbt ir prisimint jaunyste kai pats mokesi…
Nu, man atrodo sunku surasti fotografa, kuris mokytu cia mus Visi jie labai rimtai ziuri i savo darba… gal perrimtai Kiek acimenu, kai studijose teko buti (vestuves ir pan) tai fotografai tokie griezti dieduciukai, kuriems ne mokyti galvoje
Isvada - nepirkit nekilnojamo turto prie juros
Sweiki, gar atsirastu žmogutis, kuris galėtų pažiūrėti mano darytas nuotraukas ir pasakytų kas jose blogai kas gerai.Parašykite man
Be problemu. Idek kokis dvi tris tavo manymu geriausias i Foto ir video klubo galerija "Įvairios" ir atsiras ne vienas ir ne du.
Tu tik dek o mes jau komentuosim
dėk dėk…susilauksi ir kas blogai ir kas dar blogiau
Dienos vis svieseja ir svieseja, sniego dar yra, salta, geras skaidrumas gamtoje.
Siulau kita savaite meetuka padaryt. M?
Kas galėtu?
Noreciau labai bet negaliu suuuukrustas darbas…
O as, jauciu, tuoj prisijungsiu prie akcijos “Pasigauk virusa ir pirk daug vaistu be nuolaidos” dalyviu…
civicai, o kada iseiginės?
martynukai> visi aplinkui serga, kad tik man prasmukt si karta. valstybiniai ant nosies.
bus man.
kas dar noretu prisijunti?