Vietnamas
FPS jau nebesokineja, tai galima ir pazaisti truputi padejo tos dvi komandos konfige lyg Viskas best nustatyta Na daugiau pazaides nuomones nelabai pakeiciau… istisinis veiksmas, kuris net nusibosta ir pavargstu net… Grafika nebloga bet animacija priesu tai kaip is Tomo ir Džerio… Dar kai tie vietnamieciai lenda 1000-iais, tai net juokinga… Siuzetas isvis grybu grybas… Cia gal ir silpniausia vieta Beje OST irgi nieko gero deja… neuzdega musiui… Tik atkeliavus i Vietnama muzikike tokia nieko
Eminemo kažkoks gabalas ir turi būt. Kažkada žaidžiau kažkokį nesveiką Wolfenshteino modą ir nieko geriau nėra užyoutube.com/watch?v=t5O51BzNAww ir kokį youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw .
Kodėl siužetas blogas?
Reiks matyt muzikos garsa padaryt 0% ir uzsileisti AIMP’a
@interceptor , visiskai neitraukiantis man… Nervina toks sokinejimas nuo vieno prie kito ir pan… Cia sprogdini raketas, o cia jau saudai i vietnamieciu minia… Beto visur ir ivertinimai prasciausi yra siuzetui. Nesiekia net vidutinio…
Kurioje apžvalgoje nesiekia vidutinio? o Mw2 nešokinėja veiksmas?
Toks pat kaip ir MW2 tik pripumtuotas dar labiau steroidinio veiksmo.
Aš tai siužeto nei MW nei WaW nei MW2 mačiau, bėgi šaudai ką ten suprast?
Vidutinis man skaitosi 8. GT dave lyg 7.6 siuzetui. na MW2 taip pat sokinejo, bet nors siuzetas itrauke… O cia tiesiog saudai ir negalvoji. Vos ne serios sam… @Kushlius , na man reikia ir siuzeto… nzn kaip jums… Cia ne koks sporto zaidimas, kur tai dzin butu…
Viskas ten kaip mw2, tik nesuprantu, kaikurie dėl mw2 seilėjosi, o čia jau šūdas matai
Gal neveltui taip kalba? nemanai?
vienas review tai ne viskas
Angliskai nesuprantat tai ir siuzetas nepatinka
Nei pirkau, nei zaidziau, bet sitas zaidimas man jau pradejo atsibost Nesuprantu del ko jis cia toki dideli pisini sukele Zaidziat, pereinat ir von, nafig gincytis kas kam patinka
Na nzn man is pradziu nelabai patiko istorija, tik kai pabaigiau supratau kas ir kaip Na pagal istorijos isdestyma tai tikrai panasu i MW2, taciau kaip ir jis manes nesuzavejo. Apskritai zaidimas pavirto kazkokia skerdykle eini ir saudas, tuo viskas ir pasibaige Jei nori daugioau pasisaudyti vietoje pastovi priesai kaip bega bureis taip ir bega: )Kazkuo netgi uznesa i zombiu skerdyklas. Zaidimo galas tai apskritai kazkoks nevykes:/
ai tiesa nepaminejau kas patiko, tai pasiskraidymas su malunsparniais, aisku tikroviskumo 0, bet vistiek papliekti is visu ginklu visai linksma
As tai nesuprantu zmoniu, kurie sedi forume ir moralizuoja visiems, kad ko cia tiek visi daug diskutuoja Kazi kam forumas skirtas? Amzinajai tylai? Zmones del to cia ir eina, kad dalintis mintimis apie zaidima, nepriklausomai ar jis ***** ar jis geras. Nebent cia jau dar atsirado taisykles, kad galima tik liaupsinti zaidimus ir dziaugtis jais, o ne kritikuoti