vienas plius du


vienas plius du

na pristate. Magnesium aliuminio korpusas, prieki gorila (pirmo jau nesunaikinama), gale pasirinkimai is keliu variantu, kurie greit keiciami be irankiu. 5.5 FHD LCD, pirmo patobulinta versija snapdragon 810 v2.1, andreno 430 gpu, 4gb ram, 64gb storage, 3300 batarjke - cia kaip ir ok. USB Type-c (pirmas tlf su tokio tipo jungtim) Kamera geriausia is 13mpx, su lazerio focusu ir optical stabilizacija (tippo). Gera, lazeris ispudingai greitai gaudo focusa Fingerprint scaner (ant home migtuko, bet jis sensorinis tik. Geriausias rinkoj sensorius kol kas) Dual SIM ! Sone slider migtukas, ale keist profiliam. Oxygen Os (android 5.1) - nera nfc, microSD, wireless charging. Dar gal kazko. kaip pirmo ono naudotojas ir fanas, nepasakyciau, kad labai nudziugau. Nors atrodytu viskas labai gerai pagal kaina, lygiuojasi i geriausius, ir patobulinimam buvo jau laikas, taciau benchmark testai nedziugina ir 1 one beveik visur net gi geresnis. Ignoruoju Todel tikrai nezinau, ar atnaujinsiu. Pabandysiu pirmiausia rankose kaip limpa, gal jau net penktadieni. Kaina ta pati kaip ir pirmo buvo pernai: £239 €339 16gb £289 €399 64gb

geriausias sensorius, geriausia kamera, skamba pagyrūniškai.

kamera gera bet ne geriausia ir ne greičiausia, nors nuotraukas ir puikias daro. Obuolys rūko kamputy…

Tik dual SIM variantas yra?

o kuo jis tau maišo? Cha cha

tik bambukui tas IR lazerio kontrastinis tinklelis gali atrodyt pasaulio stebuklu. mano fotiko blykste ta pati daro. jau bbz kiek metu.

16 gb Žliumbia

kurmi, šiais laikais jau į printerius deda nfc, o čia flagmanui pagailėjo Blogaifeilas

Yra ir 64 GB. Bet gaila, kad vienos SIM variantos nėra :/. Šiaip neblogas telefonas.

Haters gonna hate ir toliau pirksit visokius lievus samsungus ir iPhone. Kaip sakau taip ir yr. Kamera geriausia 13mpx kategorijoje,o jei lazeris focusui tokia seniena ir smulkmena, tai debilai gamintojai, nesugalvojo vat įdėt anksčiau. Focusuoja auto per 0.03s. Fingerprintas irgi greičiausias be pasakų. Domėtis reikia NFc kiek pamenu prasidėjo lipduko pavidalu, tai gal kažką panašaus vėl išeis padaryti jei būtinai reikės. Tarp one+1 nfc nepanaudojau realiai, pabandymui daugiau, tai jis neaktualus. O neidejo ne dėl kainos, manau esmė dizaine ir konstrukcijoj, ypač dėl tų keičiamų dangtelių. One+1 tikrai žinau kad būtent dangtely jis ir įmontuotas. O šiaip kadangi pernai čia populiariausi ne flagmanai buvo, o visokie mid grabai po 120eur iš skelbiu.lt, tai vertėtų atkreipti dėmesį į 1 one ir jo kaina,kam pigiai gero daikto reikia.

Oj, įsižeidė vaikis. Tu tą frazę apie “heiterius” sau pritaikyk. Tiek samsung s6/edge, tiek iphone nėra lievi, tik kaina jų kitokia, nes jie flagmanai. NFC LT gal ir neaktualus, bet kokiam USA tai manau, kad taip. Ir šitą flagmanų žudiką jau nužudė netgi ta pati motorola, taip, kad Labas Dangteliai ir tie nukopinti nuo motorolos.

aj, nebebuk naglis sulija. prognozuoja jis cia, kas ka nuzude, popierinius specus pazejes, flagshipu nelaikes. is dealextremo koki ulta-turbo spec nusipirk, galesi rekt kad uz one geresnis. Apple lauzas visiskas, is samsung s6 nera naudos kai 3 valandu baterija. laikas parodys. ONEPLUS esme ne skaiciukai renkantis tlf, o experiancas naudojamu laiku, kaip ONEPLUS co-founderis sake. Yra tiesos. QUALITY, BATTERY, PERFORMANCE, SUPPORT. va kas aktualu.

ir jei nori ka papriestaraut, tai, bebenciux, argumentuok, saltini duok ar skaiciu. nes apie plasmasines pigienas motorolas, kurios tesco lentynose metosi, net tingiu gincytis ir kitas kvailystes skaityt, kurios vadinasi tavo nuomone(nors siaip motorola geri budget-mid telefonai). Vienas is normalesniu be kosmines kainos premium telefonu yra ZTE Axon. jei isvis zinai toki.

Juokiasisnarglapuciai ošė

jei cia apie mane, tai pasakysiu tiek: nereklamuoju, nemeluoju ir nespelioju is lempos. surasiau faktus, info apie viena geriausiu telefonu rinkoje, nes lietuvoje tos info nedaug. Gal kam pravers, nes dar jauciu pagarbos is tu laiku, kai cia buvo didziausia gsm telefonais besidominti bendruomene. Dabar cia visokie vejai bebenciukai ir dr002, kurie kaip ir kas met pries kaledas rasys ar pirkt is topocentro asus/lenovo, samsung s6 super mini dalbajob ar koki kita niekam neidomu ir neisiskirianti telefona. ir domesis cia, nes patys tai gali palygint 2>1.8 maximum, galiausiai iskrapstys taupykle, nusipirks iphone ir niekam nesakys koks jis kvailas buvo, kiek sumokejo uz glusiska telefona. Nors is tiesu, jie net nesuvokia kad jis glusiskas, nes apart facebooko appso nieko nenaudoja. sis postas nedaugeliui, tiem kas nesupranta, praplaukit, nuomones jusu nepakeis niekas. sekmes visiems ir gero telefonu naudojimo.

Apie nfc. Aš turiu omenyje failų perdavimą ir identifikaciją. Labai patogu arsiprintinti kokį pdf tik prie printerio prilietus Šypsena Keičiami dangteliai irgi ne bėda. Tiesiog nesivargino papildomų kelių varinių takų pridėti, kas nfc modeliuose padaryta. Sutaupė iki $0.10 per dangtelį. Beje, neimk į širdį, būk šališkas, tai tik ragelis. Beje, asmeniškai jo aš nepirkčiau vien tik dėl dydžio. 5 inčai yra maximum man patogu. Ir tai dar ne viską vienu nykščiu pasiekiu. Čia jau *gėjus*kės reikia rageliui nešioti.

i sirdi neimu nieko, ypac pezalus apie dar net rinkoje neesancius telefonus. tikrai nfc su kaina nieko bendro neturi turint omeny one, ju kainodara. nfc man reikalingas butu tikrai ne del prijungimo patogaus prie devaisu, o mokejimams ar net viesam transportui. Londone dabar atsiskaitymai per NFC vietoj kreditkes labai ant bangos. Taciau NFC one+1 su apmokejimais ir google wallet nebendravo, gal tame susijusios licenzijos ar bbz kas, bet naudos nebuvo.

O kuo ypatinga jų kainodara? Aš tai matau tik pelno siekimą per bandymą būti šiek tiek išskirtiniu ir parduoti daugiau vienetų už šiek tiek mažesnę maržą. Beje, jų bandymas sukurti Ale deficitinę prekę žaidžiant su invaitais, yra pagirtinas. Nenoriu būti vanga, bet jiems galimas HTC likimas. Liūdnas

bukim biedni, bet teisingi, cia svarbiausia kaina, niekas jo nepirktu jei kainuotu 500e-600e.