Victoria Stereo

Victoria Stereo

Sveiki. Turiu Victoria stereo (patefonas, radijas, stiprintuvas, koloneles…). Ka apie ja zinot? Kiek omu/vatu? Siuo me tu koloneles esu prijunges prie AIWA NSX-S11 centriuko (o ji prie kompo), bet manau jam per mazai galios? Ar galima kaip nors Victoria Stereo prijung tiesiai prie kompo, kad nereiketu kito stiprintuvo? Ar ishvis verta laikyt Victoria Stereo ar pirk kompiuterines koloneles ?

Ką niex neturit “Victoria Stereo”?

Ko niex narashot? Man atrodo klausimas nedurnas Šypsena) Nes ant aparaturos nieko neparashyta, prie kompo prijung neiseina o ir ishmest nesinori Šypsena) Sakyciau geras daiktas, kokybe garso visai nieko. 3 juostu… Kazkaip interne nepavyxta apie toki rast informacijos (apie forumo paieska nekalbu).

Ir ilgai žadi pats su savim bazarint? Jei jau google nieko nerandi, tai kodėl manai, kad pas kiekvieną tokia Victoria namie voliojas?

Prisipazystu, as tokio daikto neturiu. Gali ateiti ir patikrinti.

Pas ką nors gi turi voliotis Šypsena)) Gi ne ish dangaus pas mane ji nukrito. Paciam labai keista, kad interne infos nera, arba ash ieshkot nemoku. Nugi rusishkai uzhrashyta Victoria Stereo. Kaip ir tokia audiosistema buvo. Pagaminta kazkur ~1975.

Aišku, kad nemoki… google.ru/search?hl=ru&ie=UTF-8&q=%D0%B2%D0%B8%D0%B A%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F+%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BE&a mp;lr =

Ačiu