VERŠIENA: skanu ir maistinga. Ką gaminat?
Ką gaminat iš veršienos? Kepu Vienos kepsni, taip pat troskinius verdu. Gal dar kokiu neblogu ideju turit?
Ash taisau suktinukus su juoda duona viduje. Gal kiek ir neiprasta, bet labai skanu!
Vieną kartą svečiams pagaminau suktinukus su voveruškom, ir dar patroškinau baltame padaže. Buvo be galo skanu.
Versiena valgyti yra sveika - maziausiai riebalu ir kaloriju.
Gali pabandyti kepti steikus, t.y. ruosi ir kepi kaip jautienos, o naudoji versiena.
Vienos kepsnys - retas ir skanus patiekalas Lietuvoje - nebloga (tikslaiu tikrai gera) rasdavau "Kristupo" kavineje Pilies g. salia "Narucio" viesbucio.
Tai papasakok placiau kaip kepti ta Vienos kepsni
Nevalgau
As taj troskinius ir dar kazka…
Versienos pjausniuka (svarbu kad nebutu jokiu pleviu, o susitrauks i nagine) pabarstau pipirais, pavolioju lengvai miltuose, paskui kiausinio plakinyje (su druska ir siek tiek svelniu prieskoniu), tada dar dziuveseliuose ir kepu keptuveje. Iskepusi paslakstau citrinos sultimis (vos vos) ir tirpintu sviesu. Man dar skanu ant virsaus issilydes saukstas grietines. Vasara apibarstau daug daug kapotu zalumynu.
Sekmadieni valgiau su sv bulvytem ir sviezrugiais agurkeliais
fui koks siaubas …
sorry, mesos priese neapsikente neikisus savo trigrasio
pabandyk versiena kinietiskai pasigaminti. reikia kiausini suplakti su krakmolu, soju padaziuku, imbieru, sukrum ir druska,turi gautis skista mase. mesos gabaliukus apvolioti sioje maseje ir kepti 5-8 min labai ikaitintame alejuje. padaza jau kaip fantazija isnesa, galima su ananasais, paprika ar pupelem… tusini viska, uzpili sojos padazu ismaisytu su krakmolu, imbieru, prieskonem ir viska patusinus 2-3 min. supili mesa. nezinau kiek cia to kinietiskumo lieka, bet man skanu