Ventukai


Ventukai

Piktas

molotovo kokteilį

Sau i masina mesk…tas pats rezultatas bus…kam niokoti turta, uz kuri pats sumokejai?

Tipiškas litofso mąstymas.

dede brisius, tik klausimas ar savo noru sumokejai Cha cha

shiaip manau savo…geriau po kazkiek sumesti, kad gyventi saugiai, nei niekam nieko nemokėti ir gyventi kaip kokiam somalyje, kur kas ka nori, tas ta ir daro.

Kuo blogai didesnės policijos pajėgos? blogai marozams ir piktybiniams chuliganams Cha cha

xviii a ar kada ten Londone skotlandijardas skatindavo nusikaltimus. Nes buvo grėsmė, kad jų pradėjo labai mažėti, dėl to buvo ketinama apsaugos atsisakyti. Cha cha Taip ir čia jei būtų dvigubai daugiau policijos, tai turėtų būt ir dvigubai daugiau nusikaltėlių, kad ji turėtų ką veikt Cha cha

na, cikatyla nuzude min 56 zmones, bet tai nereiskia, kad kiekvienas plikis yra serijinis zudikas…

Jeigu tos policijos masinos yra skirtos policijai, o ne keliu patruliams, tai gal ir gerai… bet kai keliu patruliam priperka tu masinu, dar nezymetu… Tai kokius ten jie nusikaltelius gaudo? Gaudo tie kas virsyja 20km/val, gaudo tuos,kas dirzo nenori segtis, tuos kas langus uzsitamsine vaziuoja… argi cia nusikaltimai?? ****ais uzsiima ir tiek. Kiek teke uzsienyje pagyvent, tai niekas del ****u nesikabineja… nebent akivaizdus-demonstratyvus pazeidimas, ir to buna su pirstu pagrumoja-uztenka daug kam… O apie tuos kadzius fiksuojancius greiti, ir visokius pasatuoklius bei skodas isvis juokinga… Du mentai ir mentu masina kainuojanti 100 000lt atlieka stacionaraus radaro funkcija… Afigienai dirba mentai… Proto daug turet nereik perstatyt masina i kita magistrales vieta ir gaudyt “bloguosius nusikaltelius”

uzsienis ta uzsienis ana. visokio uzsienio yra. vienur uz +5km gausi bauda. kitur uz numesta cigarete. ir baudas ten gauna vairuotojai is tokiu krastu kaip musu. yra uzsienis kur kultra aukstesne, yra kur zemesne. gyveni lietuvoj - nepatinka - du variantai, bandai keisti, arba šiauši lauk. paprasta. kultura musuose dar ojojojoj.

o gal ajajajai?