Veikėjai

Veikėjai

Sutikau juos Lūksto ežere (Telšių rajonas). Čia prie vienos salos, kas yra ten plaukiojęs žino. Gaudžiau netoli jos, po kiek laiko paplaukiau toliau link ežero vidurio. Užsiinkaravau, spiningauju ramiai, žiūriu atplaukė valtelė, apsidairė, kažką pamurmėjo, tiksliai neišgirdau (buvau už kokių 200 -300 metrų). Ir ką pradėjo sūnelis tinkliuką kloti. Paskambinau Telšių inspektoriams, pranešiau visą informaciją. Po to man paskambino inspektorius, sakė surenks iš ryto reidą. Kaip baigės nežinau, norėjau pasilikt per naktį ir dar šeštadienį pažvejot, bet lietus pradėjo įkyriai krapnot, išvažiavau namo. Iš ryto tas pats inspektorius dar sykį paskambino, norėjo dar pasitikslint kur tiksliai, bet deja, buvau namuose tuo metu.

Kanda Špyga

Gera foto kokybe. Su kuo fotkinai?

Veidrodinis Pentax K10D su sigmos televyku 100 -300F4. Neryškumas yra, nors objektyvas ir geras. Vis vien valtis, bangavimas, 300 mm židinio nuotolis, nori nenori sujudėjimas gaunasi. Jei ramiai, stabiliai nuo kranto būt dar geriau.

nu duxu duxai Užsispyręs Klasta

zarozos *bliamba*

Piktas p1darai

valtis registruota nusiuntus nuotrauka inspektoriam turetu prigriebt ( jei noro turetu)

Gal cia reiktu ta straipsniuka perkelt Nekaltas pilietis.delfi.lt/

Piktas

Nežinau kaip ten su tuo prigriebimu, jei iš ryto vėl plaukė patikrint tinklų ir nepastebėjo inspektorių, turėjo prigriebt. Reiks skambtelt inspektoriui, nuotrauką emailu nusiunčiau jam.

Aš iš tyrinio į tokius šaudau, ir tinklus sudraskau atėmęs …

aš ir brakušų nekenčiu Ne bet dėl šaudymo tai vieną kart prisišaudysi Taip nepadės nei gamtos apsauga nei ponas dievas Nekaltas

Retai sutinku aš juos, tai gal neprisišaudysiu …