Vegele

Vegele

gavosi jibitvai roges. ten kur toliau-menkes 3 gabaliukai, skonis gavos geras ir menke vertetu taip gaminti, bet vegele -subtilus skonis gavos… Va taip ir reik namie gaminti.

Didziule beda, nerandu foto akumo pakrovejo,tai kai noriu nufotkinti- ant plytkos palaikau akuma 2 min…

cia maumas su vynu ir grietinele?

Žinoma Taip

Grietines nedejau.nes neturejau, vynas, citinos naturalios sultus ispaustos ir darzoves Gerai

Ai vietoj grietines isleidau 2 kiausiniu trynius… Uztat atrodo kaip grietine, Tie mazi zali-kapariai.

tada tas pac …aisku,su grietinele butu dar geriau- bet ir cia zjbs…teks sestadieni ir man mauma nusilupt…

Zodziu einu pakapstyt slieku ir pabandysiu dar ant maumo uzsest, nuo mano namu netoli, tai nieko neprarasiu.

kas tas maumas? o ten lauro lapai? nemegstu as ju ziauriai… Cha cha

tada valgyk Che-Burekus , ten lauro lapu nera, tik tesla ir katino mesa

Niam niamNagi labai skaniai atrodo Gerai

vegele ziauriai neskani Veee

as ryt vegele kepsiu Niam niam… patinka man ir kepenys, nors kai kam nlb Nekaltas

Nesu ragaves vegeles, ji kazkuo skoniu ypatinga ar kaip ir visos zuvys? Vel gurmanai nusijuoks, bet man pvz ar menke, ar juros lydeka - jokio skirtumo. Cia kaip pvz. Vienintele zuvis, kuri turi isskirtini skoni is mano ragautu - ungurys. O dauguma skiriu tik ar tai gelavandene, ar jurine… Ps: kadangi saras taip raso tai turbut atsakymas visgi, kad kazkoks idomesnis skonis yra.

youtube.com/watch?v=Tn1SJc7CEWM

Gerai Gerai

Jei zuvi perki is parduotuves papudyta ir 10 kart susaldyta- tipo VICI, tai nemanau,kad ten belikus kokia tai specifika. daugumas nesupudytos zuvies rusiu turi specifini skoni. Tarkim upetakio,lydekos,stintos tikrai nei su niekuo nesumaisysi… O vegele skani.

Baisus

Pagal kieki ,uztektu visiems maistieciams JuokiasiNa o siaip skaniai atrodo Taipo jei skanu taip kaip atrodo ,tada Gerai Gerai Gerai