Važiuojam tvarkos daryti!

Važiuojam tvarkos daryti!

su situo tigru vis idomiau zaisti darosi, labai i prieki neparushinsi, bet is galo pasuportinti neblogai galima Kietasbeje zaidziu ne ant geriausios grafikos, tai gal siek tiek polygonu truksta Mirktp.s. grafikonu aukos, akiniuoti ziurkenai tegu patyli, nes cia ne tas zaidimas kuriam reikia 64GB ramo, 6branduoliu proco, 4x vaizduskiu ir azotu ausinamos sistemos, kad po to persisiuntes naujausia zaidima, reikia savaite aiskinti kokio bb jo sistema neveza Cha cha

gerai atrodo tas vamzdis, o grafikos aukos sito geimo speju tikrai nelosia Cha cha

Man irgi patinka, kai atsuki priekiu kamera, ir tas vamzdys taip grėsmingai atsisuka Mirkt

mane tai tas “vaziuojam tvarkos daryti” veza. Pirma karta as ishgirdau ji atejes i EU serva su nauju acc ir kai pirma karta sedau ant loltraktoriaus Vos neapsi… is juoko… loltraktorius vaziuoja tvarkos daryt Cha cha

Juokiasi

Dar as tame mape taip ir neismokau zaist per aukstuma, visa laika varau “aleja” nesvarbu ar HT ar Destras, Ar Mid. Ir visai neblogai sekasi kartais, bandziau pora kart per aukstuma, a da durnius su T20 ir pirmoj linijoj pakliuvau, gavau i subine drutai, minusas nemazas ir praejo norai scautint su T20 per kalva. Taip jau buna, jei nemoki - nelysk, jei per galva nedaeina tai daeis per pinigine

Aš kai naują 22’’ monitorių nusipirkau, tai pirmiausia ką padariau, įsijungiau WoT ir garaže pasirinkau Tigrą ir atsukau vamzdžiu į priekį… ir pasakiau WOW! Cha cha Su Tigru dabar mažiau žaidžiu, bet kartais išvarau iš garažo. Neseniai net rekordą exp su juo pasiekiau. Bet reik tikrai su juo neužsižaist ir nevaryt aklai į priekį. Nes jis toks pašaudymui iš tolį labiau tinkamas. Dar Porsche variantas įdomus. Įdomesnis tuo, kad priekyje šarvai dvigubai storesni. Todėl kai su šiuo Tigru sutinki, tai būna sunku šaudytis, reik bandyt apeit iš šono Šypsena Bet man šitas variantas gražesnis ir buvo kaip ir pagrindinis tikslas žaidime, pasiekt Tigrą Šypsena Dabar siekiu JagdTigro Cha cha