Vaziavimas snieguotom gatvem vėl sninga!

Tai Vilniuje dar daugiau sniego negu KauneApakęs

pagal oru forecasto puslapius ( http://www.gismeteo.ru ) rytoj jau maziau snigs, o po to prasides salciai (sekmadienio nakti ~15).

O klaipedoj snigti prades tik pirmadieni. (beje temperaturu skirtumas vno-klp konkretus - ~10 ir daugiau laipsniu.

kazkur nuo 8-9 dienos prognozuojamas atlydys.

As irgi greiciausiai pasirodysiu…

E-e-e-e gera jums visiems! O ash sedzhiu ne LT, sniego - ne kvapoLiūdnas Gal kas galetu padaryt foto reportazha ish Lietuvos keliu? Ir imest i autobanginiu foto albuma? Bent jau taip pasidzhiaugchiau…

Nu man vakare laiko nebus, tai lekiu dabar "paslidinesiu" Cha cha

Nu i nu-uz miesto-kapec, pravalas.Grizt isvis Baisu Bet pasiteisina grandines ant varomuju-tada dar ishbrenda mashinukas ish sniego, bet ir tai …tiek sniego, kad ryt bus kapecMirkt

Keliai Vilniuj extremalus, o jei i koki kiema isuki tai taip ir brauki dugnu, duslintuvu… dar truputis ir i kiemas neivaziuosiu.

Ei zmones o nebandot paziuret kaip ten aiksteles prie kokio Molo ar siaip maksimos. Prie molo gi labai didele aikstele. Siaip pats patikrinciau bet sergu blin, visa rudeni ir ziema laukiau to nerealaus pasnigimo ir se kad nori susirgau. Nu bet nieko kad ir kaip jausiuos siandien vakare pilkas bmw varines skersas po savanorius.
Ar renkasi kas is banginiu siandien vakare pries mcdonalda

as turbut irgi biski leksiu palakstyti tas sniegas kazkaip vilioja itartinai beja o rankinis tai neveikiaLiežuvis

jo sninga tai nechrenovai vilniuje keliu nespeja valyt va isvazinejau i parda tai kaip tik vale ir barste prie namu kol nusivaliau masina jau ir tirpt kelias buvo pradejas bet po valandos gryzus vaizdelis ne koks vel apie 3-5cm sniego ant kelio…

jo!tikrai faina pavazinet.siandien uzmiesty kaip sumete tai teko is pusnies trauktŠypsenabet seip patinka man

Taiptikra tiesa, grizt grizau, o kas rytoj bus, tai viskai nezinia.

o joo… Kaune gatvem koks kaifas vazhinet…pirma mano zhiema Cha cha nerealus jausmas Girtas

jo vaziavimas tikrai neblogas, sia nakti vel zada puda ir daug daug sniegoBaisuKietas

Na va isgeriu vaistu ir po 2 valandu varau i savanoriusLabas

Nu pzdc malonumas gatvėse…Piktas
Kaune iš viso ragas. Jau Jonavoje geriau išvalytos g-vės… Kovne vos link Savanorių nuo laisvės uyžvažiavau, po to rurinaus dar ant posukio lengvai į bordiurą, pamėčiau kalpoką… Išprotėjusios bobutės su dedukais, lekia g-vių vidurium… Pzdc malonumas…

keliu dar tikiuosi nenuvale, beje ar daug masinu kaune dabar gatvese?

o joo… Kaune gatvem koks kaifas vazhinet…pirma mano zhiema Cha cha nerealus jausmas Girtas

Atsiuskit sniego i Siaulius… Cha cha

As kaip tikras suvalkietis tik siandien pasirupinau naujom zieminem padangomCha cha
Vaziuot kaifas, baisiai buvau jau pasiilges sniego.
Ir ryt organizuojam slaloma,
visus norincius mielai prasom…
Mirkt
P.S. Tik labai jau toli daugumai vaziuot butu - i Šakius, taip kad nieko ir nalauksim…
Laimingas