Vilniuje santariskiu ziede pries ~20 min dvi auto susikale. viena turbut nuslydo i priespriesini ir "pasibuciavo" su priesais artejancia masina. pats pries valandele vaziavau tuo paciu keliu, tai nusprendziau paziureti ar sunkiai masina valdosi paspaudus daugiau akseleratoriaus iseidinejant is posukio (galas varomas, masinu nei is galo nei prieky nebuvo - jei kas nores kaltinti neatsargumu). viskas baigesi apsisukimu ~360 laipsniu . reikia ir man normaliu zieminiu padangu, dabartines pernelyg senos…
O vat Klaipedoje jau kelinta diena saule sviecia ir jokio vargo Tik va vejas didelis. o visa nuotaika sugadino isdauztas stiklas.Prigriebsiu as tuos sunsnukius viena diena
Jegele, bet jei dar snigs taip kaip sia nakty tai jau sniego per daug bus…Prie Kauno pilies aikstele tai neidomu nes po sniegu grynas ledas, ten jau shipu reikia kad mashiniuka suvaldyti, nors ir tai sunkiai padetu…Visdelto Rokuose ir praeitais metais buvo duobiu bet sekmingai isejo palakstyti isvengiant ju, plius jei dabar bus sniego tai tos duobes nebus tokiais astriais kampais, gal sakau vakare i ta aikstele susimesti ir laikui pralekti visiems?.. kad ir tokia pacia kaip praeitais metais…ka mastote kaunieciai?
Ka tik buvau isbeges perstatyti aiksteleje savo masina. Vilniuje dabar ziauriai pusto. Kiek spejau pastebeti, sniego ant kelio sumazejo palyginus kas daresi ryte - jauciasi druskos poveikis, slapia - reiskia kazkiek valo/barsto tie musu kelininkai.
Vos perstaciau savo masina, pas mane ji visa suzeminta, tai braukiu dugnais kaip koks buldozeris. Dabar priekyje bamperyje sugrusta sniego iki faru. O ant zemes palikta ne tik padangu zymes bet ir viso dugno "reljefas" - matosi kur koks bakelis po dugnu stovi, kokia apsauga issikisus Itariu kad vakarop galiu ir neisvaziuoti is tos vietos, nes jei tokiu tempu snigs ir toliau, tai sniego bus iki kapoto Eh linxma