Vat taip
cia vyras ar moteris?
Vyrux
kazkokia beryshybe
Beryšybė yra tik kablukai,bet jie yra norma patriarxalinių liekanų pilnoj visuomenėj
ou niou
siaubas… galvojau, kad cia siek tiek vyriskai atrodanti moteris…
Man negrau, kai vyrai atrodo kaip moterys…
Kas per visuomenė
Iš pradžių pagalvojau, kad tai pana.O po to supratau, kad ne.Todėl tai yra žiauriai apgailėtina, nes tie drabužiai labiau tiktų merginai.
Apgailėtina yra tik tas perdaug išplėtotas skirtymasis į lytis
man tai visiska berysybe
o man tai visai neblogai ir originaliai atrodo. zinoma, gatvej gal taip apsirenges vyrukas ir atrodytu kiek keistokai, bet manau pats laikas jau butu ishlyst is vienodu dzemperiu/megztuku ir pan. gud.
nepasidaziusi boba be papu
Išlyst gal reikia iš trečiarūšių lytinių skirtumų
jei nebutu vaikinas toks nesimpatiskas ir butu gerokai trumpesniais nei jo plaukais, manau atrodytu labai gerai
jei panelė būtų taip apsirengus, būtu liux
A tai dą i plaukai tūr būt trumpi pas vyrą būtinai Šeyptai nieka man če perdaug gera šitoj aprangoj savaime, tik tiek, kad pagal ribotą visuomenės supratimą tai yra “moteriška”.Užtat boba su tokiu man dvigumai prastai žiūrėtūs-i šeyp nieka yapatinga, i moteriška,arba kitais žodžiais sakant-pagal menkavertes taisykles
o cia tikrai vyras ?
Miaurrr, as nesakiau kad vyras su ilgais plaukais negali but, as sakiau kad sitam netinka o maciau labai daug kuriems tikrai graziai ilgi plaukai atrodo