Vat taip :)

Vat taip :slight_smile:

cia vyras ar moteris? Nekaltas

Vyrux Myliu

kazkokia beryshybe Nekaltas

Beryšybė yra tik kablukai,bet jie yra norma patriarxalinių liekanų pilnoj visuomenėj Labas

ou niou Blogai

siaubas… galvojau, kad cia siek tiek vyriskai atrodanti moteris… Pavargęs

Man negrau, kai vyrai atrodo kaip moterys… Ne

Kas per visuomenė Kvankt?

Iš pradžių pagalvojau, kad tai pana.O po to supratau, kad ne.Todėl tai yra žiauriai apgailėtina, nes tie drabužiai labiau tiktų merginai.

Apgailėtina yra tik tas perdaug išplėtotas skirtymasis į lytis Blogai

man tai visiska berysybe Apakęs Vau! Ne

o man tai visai neblogai ir originaliai atrodo. zinoma, gatvej gal taip apsirenges vyrukas ir atrodytu kiek keistokai, bet manau pats laikas jau butu ishlyst is vienodu dzemperiu/megztuku ir pan. Laimingas gud. Gerai

nepasidaziusi boba be papu Blogai

Išlyst gal reikia iš trečiarūšių lytinių skirtumų Piktas

jei nebutu vaikinas toks nesimpatiskas ir butu gerokai trumpesniais nei jo plaukais, manau atrodytu labai gerai Šypsena

jei panelė būtų taip apsirengus, būtu liux Gerai

A tai dą i plaukai tūr būt trumpi pas vyrą būtinai Kvankt?Šeyptai nieka man če perdaug gera šitoj aprangoj savaime, tik tiek, kad pagal ribotą visuomenės supratimą tai yra “moteriška”.Užtat boba su tokiu man dvigumai prastai žiūrėtūs-i šeyp nieka yapatinga, i moteriška,arba kitais žodžiais sakant-pagal menkavertes taisykles Blogai

o cia tikrai vyras Drovus ?

Miaurrr, as nesakiau kad vyras su ilgais plaukais negali but, as sakiau kad sitam netinka Cha cha Cha cha o maciau labai daug kuriems tikrai graziai ilgi plaukai atrodo Liežuvis