variklis
Kažkaip jausmas, kad neilgai tarnaus…
bet čia ko gero pirmas Tamyia TwinGearBox’as Lietuvoje. o kiek tarnaus- nesvarbu. už tai iš pirmu ranku visi robotistai tures info apie Tamyia produkto patikimuma. Tamyia juk LABAI platu asortimenta turi, ir pvz man kai kas patinka iš ju katalogu…
Ojj… dar varikliukai tokie kaip žaislinėse mašinytėse po 5Lt… O dar įvorių jokių nėra, jau net nekalbant apie guolius. Mano prognozės: labai garsiai krioks ir ilgai nelaikys.
circuit, nori pasakysiu normaliu varikliu kaina? maxon ar faulhaber varikliukas su reduktoriu kainuoja nuo 200lt iki 400lt. VIENAS. sumobotui reikia dvieju… bet ten jau ir precious metal/graphite brush, ir planetarinis reduktorius su metaliniais dantračiais, ir viskas kaip priklauso. klausimas- kaip paaiškinti žmonai, kodel “tie maži ***eliai” tiek kainavo
radaw elfos kataloge mini sumo botu kitus! 1vnt apie 180 euru, pora po 150 euru…
o man last day offer buvo atejes iš hobbyelectronics(kur aš sharp sensorius pirkau), ir siule tuos kitus už 99 baksu. bet kažkaip susilaikiau
ivores yra. Ir netgi tepalas kazkoks yra komplekte Del ilgaamziskumo nereiktu sukt galvos, juk nieks nesiruosia ju drozt 24/7 Tesingai rodman masto, kad neverta kist daug pinigo i variklius, kiek gi reikia galios 500gr zaislui? Jei kamnors noro ir lesu yra tai galima ir brushless varikliukus su kontroleriais panaudot 2x 0.8KW tik tuomet robotas labiau i drifto varzybas tiktu nei i sumo