Vandens lovos!!!
Siūlau susikišti savo tuos blogus į subinę
Daug informacijos apie vandens lovas rasite apsilankę http://apiejaukiusnamus.blogas.lt/kodel-verta-rinktis-vandens-lova-33.
html blog’e. Prieš perkant čiužinius visiems draugams siūlau pasiskaityti šiame blog’e, nes galima rasti itin daug informacijos apie viską.
Ka manote apie si sutverima?Ar verta ateiti tokia tureti.Skamba labai idomiai…Tai ka manot?
Manau kad tikrai verta jei tik pinigu turi, nes nerealiai fainas jausmas kai guli, jei uzsimerki pasijauti lyg juroj!
Nenoreciau Man labai gerai ir paprastoj lovoj miegot
Tu tokia turi?
Niu manau fainas dalykas,bet lovos tokios nenoreciau,geriau toki foteli koki nes tokioj lovoj miegant ir visada siubuojant dar nakty supykins… ne aciu,man uztgex kelias valandas pagulet foteliuke
Fainos tos lovos… Noreciau tokios.
Neturiu Bet teko miegot ir nepatiko
nenoriu, stuburui ensveika
uzauges pirksiu… arba vandes lova… arba hamaka…
visai nieko butu …
cool karta teko miegot palatkej ant vandeninio ciuzinio super, visi kas buvom viduj taaaaaip lingavom.. ramybes krc nebuvo…
em… ahmz… nu turet tokia taj fajna… bet tokiu atveju taj nreciau treti dvi lovas paprasta ir vandens… nes isties visa lajka miegot ant vandens lovos nera labaj jau fajna… bet zinoma smagu fajnas jausmas… but… yra but…
uhu as tai noreciau liabai noreciau manau man patyktu tox dalykelis
gal ir visai nieko
ne ash tai nenoreciau ta vandeny reikia syldyt o tai kainuoja tai kad nenoriu
labai fainai, bet jei dveise ten kasnors miegos, tai nieko gero, nes jei vienas apsivercia, tai ta lova banguoja
Kaifas guleti tokioj lovoje