Vakarykshtis nutikimas arba mano nesekmiu virtine

Vakarykshtis nutikimas arba mano nesekmiu virtine

tai va , mano paskutines zhinutes vien verkshlenimas . Nu bet kai taip darosi nieko kito ir nebelieka kaip pasiguosti . Tai va , visa seka nuo pat pradzhiu :
ketvirtadienis : kazhkas atsitinka su vandens pompa . Vezhu i ato servisa . Ten mashinyte tvarko. Pakeichia pompa , gen. dirzheli , tepalus pakeichia . Niu paruoshia zhiemos sezonui . kaina 300 Lt
Naktis ish sheshtadienio i sekmadieni : girti snargliai pacanai sugalvoja pasismaginti su mano mashinyte ir ja apspardo . Dar netvarkiau bet manau 200 lt kainuos .
Antradienio rytas . Vezhu zhmona i sauletekio aleja ryte . Nustoja krauti akuma . Vazhiuoju tik akumo deka . Nusprendzhiu palikt mashina aikshteleje , nes atgal iki savo darbo jau tikrai nedavazhiuosiu .
Antradienio vakaras : Su draugu vazhiuojam parsitemt tachkes . Ji stovi jau atidaryta . Degimo spynele sugadinta . Raktas nelenda . Kazhkas bande nuvaryt . (tikriausiai ishgelbejo slapukai ja) Vairas uzhrakintas . Ratai stovi kreivai . Atvazhiuoja tech . pagalba ir ja uzsikelia . Labai sunkiai . Nuvezha i auto servisa . Transportavimo ishlaidos 60 lt. Spyneles keitimas apie 150 lt .

Tai kaip man sekasi ? normaliai ? viso ishlaidos nuo ketvirtadienio iki shiandien apie 710 lt . Va po tokios savaites ir susimaschiau , ar man ishvis reikalinga mashina .

niu nieko sau ,kad pasiseke… Šypsena o tai kokia cia jau tokia masinyte pas tave, kaD VISAI TAIP "mYLI"?

audi 90 2.3 quattro 20v . Sedanas

UŽUOJAUTA Liūdnas

Bet pažiūrėk į visą tai optimistiškai , tavo auto idealiai paruošta žiemos sezonui + sutvarkytos spynelės ir perrinktas generatorius - dabar tavo auto tarnaus amžinai Šypsena Šypsena Cha cha Cha cha Cha cha

Tokiais atvejais labai gelbėja gero draugas su buteliuku … Nekaltas Nekaltas Nekaltas Alus Taip

A700
Alus

niu masinyte kaip ir nieko neipatinga Šypsena .
O seip niu, ka as zinau, o tai signalizokas kokis nors yra?kad betn jau duris atidarius kauktu…

Kaip pasakytų lietuviai: Bėda po viena nevaikšto.

yra . Ir kauke . Tiksliau jau tik mirksejo kai atvazhiavau . O kiekvienam zhmogui savas daiktas yra ypatingas

Joo,ne kas…
Papasakosiu apie apspardymą…Mano bendradarbis irgi 6tadienio vakarą pro langą pamatė kad jo SIERRA 86 m. yra stipriai spardoma. Skambutis policijai.Atvyxta po 7 min.(nuovada tam pačiam name iš kitos pusės).Ir puola sveikintis su vienu spardytojų: Ooo, šimtas metų, kur prapuolei,kaip gyweni,gal atstok nuo to laužo. ir ect.Čia prieina laužo šeimininkas.Visi sužiūra į jį: "Ką,gal dar pareiškimą rašysi?? O tu žinai kad parkuoti ant vejos nevalia? O tavo 2 ratai žolę siekia!!! Ir išvis mes dar išsiaiškinsim ar tik ji nevogta!!!
Pareiškimas vis delto buvo parašytas.
Po 2 dienų atėjo pas jį vienas spardyla, ir labai argumentuotai įtikino paimti iš jo 200 lt. ir atsiimti pareiškimą…

po tokiu bajeriu ash ish principo nepaimchiau tu pinigu .

Uzjauciu. Mano darbe irgi sake, kad uzvakar pavoge kazkam masina. Sake, kad savaitgali nusipirko, prisigyre, kad labai gera masina, o uzvakar snai ir pavoge. Blogai, kad su tranzitiniais numeriais vazinejo (VW Passat berods 1992 metu)…

VV

Uzuojauta zmogau!

o gal kas zhino kiek uzhvedimo spynele kainuoja

na cia tau tikrai nepasiseke, uzuojauta Labas

Sto ta vsio neklejitsia vasa zyzn Ne

Kanda va ir mentai…simtas metu…Veee