vakaro matco belaukiant


vakaro matco belaukiant

Galima prisimint vakaryksti:

Juokiasi

Nu pažiūrėjau. Taip sutapo, kad šiemet mačiau tik 2 nelietuviškas ČL varžybas per TV, ir abi šio pusfinalio. Tikrai pripažįstu, pakako adrenalino, net ir nesergant nei už vieną iš šių komandų. Bet vis tiek nesuprantu Jūsų, gerbiami tautiečiai, tiek komentarų, karikatūrų, bajerių, ginčų apie kažkokių vakarų Londono ir Katalonijos klubų kovą. Nei viename jų nėra netgi lietuvių, ar pusiau lietuvių. Bet iš Jūsų ko gero vienetas pakomentuoja bent vieną lietuviškų klubų kovą, nekalbu jau apie žiūrėjimą stadione. Čia madinga būt antilietuviu, ar kame šaknys? Dievaži, nesuprantu

Torres jau turbūt užsitarnavo epinio futbolo veikėjo vardą Juokiasi

O is kur tas keistas stereotipas, kad kazkokios komandos fanu gali buti tik tada kai gyveni tam paciam mieste(as beje du metus prie Stamford Bridg’o gyvenau) ar tai butinai turi but tavo salies komanda, koks skirtumas kai brazilai ir Suduvoj ir Chelsea laksto Nekaltas Siaip manau sventas dalykas yra su NT rinktinem, o klubai kiekvieno laisva valia ka palaikyt.

Tai ir NBA dažnam įdomiau negu Rūdupis su Puntuku ar moterų trečios lygos žolės riedulio pirmenybės. Nereik čia lietuvizmo kišti.

Anelka, kodel keistas ir kodel stereotipas? Mano manymu, naturalu, jog palaikai tik ta komanda, kuri yra susijusi su tavimi. Priesingu atveju, kodel niekas neserga uz koki Brazilijos, Australijos ar Burkina Faso kluba? Todel kad ju macu nerodo telikas ir paskui nera kaip forumuose pasisklaidyt? Toks palaikymas yra ne kas kita, kaip “gloryhuntinimas”, ka puikiai irodo ir staigiai B+ isdyge Napoli, Nikosijos Apoel ar to paties Man city pseudofanai. Kitaip tariant - nebelieka pergaliu, nebera ir fanu.

Nu bet Toresas tai užtrolino gerai vakar Cha cha

Aisq kai klubas nera su tavim tesiogiai susijes, tai tada atsiranda ta plona riba tarp palaikymo ir paprasciausio gloryhuntinimo, bet jei kam tesiog patinka klubo politika, spalvos, logo, istorija, zaidimo braizas, kodel gi tas zmopgus negali tapt fanu, o glory hunteriai greit atsisijoja Šypsena Patiko man tavo klausimas, reiks tokia tema pakurt ir paklaust kodel klubieciai serga butent uz ta ar ana komanda Šypsena

Tai cia pagal save sprendi.

O lietuvoj yra futbolas? Juokiasi

Visu pirma, Lietuva rasoma is didziosios raides, antra, su tokiais komentarais eik i Ignoruoju, t.y., delfi.

foto Gerai Juokiasi

Tą patį norėjau rašyt. Keistas vienok tipas GOlleo . Savo nick’e dvi pirmąsias raides rašo didžiosiomis, o Lietuva jam niekas… Ai, nėr kada tepliotis rankų su gloryhunteriais. Lekiam į stadioną - į LFF pusfinalį!

Prie Spyglio taip pat galima prisiknist, kad rašo jis be lietuviškų raidžių - čia galima suprasti, kad lietuvių kalba jam niekas? Kam išvis prisiknisinėt prie tokių dalykų - parašė l ar L… didelio čia skirtumo.

nu gal nereikia samokslo teorijų… Juokiasi Jauties dideliu patriotu,kad domies Lietuvos futbolo komandomis? baikit juokus su tuo Lietuvos futbolu…

Mes su Kobe tai pusbratanai, todel as siek tiek LAL prijauciu Taip

vaistų dozes pasididink, gal dar ne vėlu…