Vakariene
Trinti pomidorai, ryziai, tilapija(blt o gal pengasija…neatsimenu ka pirkau ), krevetes, tunas nu ir prieskoniai Zulike, viskas buvo sudeta kai ryziai isvirti buvo o patiekalas vadinasi “xyupaimios”
nesu ragaves kreveciu, dabar primeciau kazkakip man tokie gyviai apetito nekelia
turetu but skanu
Krevetes nepatapo guminemis?
Cia taip tikrai turi but?
Skaniai atrodo
As zinau tik viena,kad kaitinamos krevetes po keliu min pasidaro gumines ir nevalgomos,o isvirti ryziams ir issitroskinti pomidorams laiko reikia gerokai daugiau,nei tos kelios minutes.Zinau ir tai,kad rugscioje terpeje ryziai verda dar ilgiau,o tai dar syki pasako,kad sio patiekalo rusoimo laikas uzeme ne kelias minutes ,bet minimum 20-25 min. Na,nebent ,autorius ta mazyte nuotraukele kamputyje ikele tik kaip paaiskinima,kas buvo sudeta finaliniame etape,bet tokiu atveju,man nesuprantama koncistensija: tai yra sriuba,troskinys ar “paelja”?
nesat valge borsc,ty 2:1,kur ir paelija ir troskinys ir viskas ko reikia ir nereikia …ryt bus pas mane barsciu diena ukrainietiski,remixas
Barsciai yra barsciai ir net jiems yra nusistovejusios kazkokios tai ruosimo normos - juk nededi i juos makaronu ar ryziu.
Mano subjektyvia nuomone tilapija blog bling gera zuvis, o pengasija ta kur malaizijoje apsnerkstose fermose slyksciai veisiasi Tai tikrai neuzmirsciau ka pirkau