vakarienė ble
taip užsinorėjau pautienės su keule, kad pzdc
Pautiene tai omletas su spirgiais, o cia kepta sonine su kiausiniais p.s. cierka tuscia ir batonas netinka prie tokio patiekalo Ir dar neaisku ar gera alieju naudojai
Tik su batonu kiausiniene valgau, su duona kazkaip ne taip skanu, nors siaip dazniau valgau duona nei batona. Paskrudintas batonas dar labiau tiktu Atrodo gerai, truksta tik kazkokiu darzoviu bent simboliskai. ps: ta kiauliena perki jau taip supjaustyta vaakume, ar kaip? Cia jankiuose populiarus “bacon” butent tokia forma, bet as kazkaip niekada nesu uzpirkes butent tokio dalyko, nors dabar matau, kad super su kiausiniu butu taip pasikept
nžn, visada tėvukas pautiene vadino va taip skystu tryniu keptus keušus tai ir aš taip vadinu cierka prieš padarant kadrą buvo pilna, ir apskritai, ne čierką fotkinau prie šio patiekalo man tinka tik batonas aliejaus nenaudojau, nes iš bekono pakanka taukų, bet kaip supratau be aliejaus ne fasonas girtis šedevrais keulę perku vakume pjaustytą, šeip sunku rast prekybcentriuose tos tinkamos tokios, nes turi būti šaltai rukyta, tokia link amerikos bet faktas, kad čia bacono kultūros nėra, tai atsiliekam dar šviesmečiais nuo to, ką ten galima nusipirkt krautuvėj prie kiaušinių kepimui… net seilė nutyso prisiminus…
Atrodo skaniai. As duonos isvis jokios nevalgau. Du varijantai, su barsciu sriuba arba su svieziai pagauta kepta zuvim. Daugiau visur batonas.
Vodke
odekolono ekspertas tarė žodį
Tautis> bandyk valgyt siek tiek (ir maziau batono), juoda duona sveikiau, nmebent tieisog labai neskanu