Vaiko gimtadienis, kai seima <img border=0 src="i/xsmiles/broke.gif" alt="Sudužusi širdis">

Vaiko gimtadienis, kai seima

Sakykit mielieji,
mano draugo mylimai dukrytei bus 2 metukai. Jis issiskyres. Kaip elgtis per jos gimtadieni? ar mums ja Dovana kita diena , ar jam vienam vaziuoti pas ex Liūdna ? Gal siais metais ji dar ir nelabai supras, bet kaip elgtis veliau?

manau, kad galima vaiką pasveikinti ir kitą dieną. Visgi pirmenybė jos tikriems tėvams. O tėvas pas ex žmoną su vaiku švęsti gali ir nevažiuoti, ypač vėliau, kai bus vyresnė ir daugiau supras.
Gėlės

na nezinau… neturejau as dar tokios situacijos bet mano sveika galva… manau vaziuokit kitadien ir BUTINAI ABU Mirkt

shiemet kol mergytei tik 2 metukai galima ir tevu su ex kartu ja pasveikinti arba veliau - atskirai. Bet jau kitiemet ir veliau kai vaikas prades normaliai suvokti kad turi 2 atskirus namus - tevo namus ir motinos namus, ir gimtadienius vaikui atskirus darykite - mama daro gmd namuose, su savo tevais, giminem, vaiko draugais ir puseserem… ir tevas daro kita gimtadieni. Tik jau ko nereikia, tai imituoti kad per gimtadienius tevai kartu ir visi draugishka sheima, nors tevai ishsiskyre ir gyvena atskiria, bet va gmd proga vaikui padarys tipo shvente… Tai neveikia!! vaikas tik susipainios arba atras erdve manipuliuoti…

Pasvajosiu: turesiu su savo Vyrai vaiku, gal tada ir su jo giminaiciais pradesiu bendrauti, tai kaip kazi bus, kur tie giminaiciai ir artimieji ateis mazosios sveikinti? Ar pas ex Moterys, arten kur tetis gyvena ir josios broliukai ar sesutes Šypsena?
Pati pasakiau ir pagalvojau, kazkas nerealu, nes jau jo gimines l. ex myli…

brolis su savo zmona jau issiskyre, tai mes jo dukrele paprasciausiai kuria nors diena pasveikinam, nors dabar kai as jau turiu vaika lygtais prades ir mane svesti


Bliamba ,suprantu ZDRAICA,bo pats ymakilinau kaip y sh…a y panbasia situacijaAš nekaltas

svajokli mano mielas svajoklai Laimingas

Naujokas naujokas Taip

tai sakai fludini? Piktas ir isvis mum tos tavo fotkes neidomios

456Girl654 nesupratau… ??? Angelas

Ir nenojaukas atrodo esi Nekaltas

lietuvoj nelabai rashtum kur taip gerai padarytu…

patinka? Laimingas

reishkit savo mintis!

netylekit…

sakykit ka nors! Nekaltas

Cha cha

Jau pradejau… Kietas